writing-img

ime tokra t za punčko

clock-img

09.04.2005, 15:08

clock-img

mišika

pencil-img

169

ker vem da pričakujemo punčko, izbiram ime za njo. Danes sem se prebudila z mislijo na ime Paulina, pa ne vem kje sem ga pobrala, ampak mi je zelo všeč, sem ga že napisala na prvo mesto na seznamu. Kaj pa ve pravite? lep deževen pozdravček vsem :nosecka: in njihovim:duda:

clock-img

09.04.2005, 15:18

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Naša je Tia.
Drugače mi je pa na T lepo tudi Trina in Tea.
Lp:kuza:

clock-img

09.04.2005, 15:29

clock-img

Anonimen

Ja, Paulina je zanimivo. Samo verjetno jo bodo v puberteti klicali Pavla. Pa Doroteja je meni tudi lepo.

clock-img

09.04.2005, 16:13

clock-img

lin

pencil-img

2504

Lepo ime(zame predolgo) glede tega kako jo pa bodo klicali v puberteti mislim da na vsako ime neki najdejo

clock-img

09.04.2005, 16:25

clock-img

mišika

pencil-img

169

ravnokar je prišel dragi iz službe, pravi da sem našla zelo zanimivo ime in tudi lepo. Sprašuje me kje sem ga našla, oz. slišala pa mi ne verjame da sem se z njim zjutraj zbudila kar tako. Sedaj sem začela razmišljati če sem mogoče tudi kaj sanjala ponoči o kakšnem porodu pa o pupiki, a se na žalost nič ne spomnim.Tudi moja prvošolka pravi da je to to ime ki smo ga iskali že kar nekaj časa, tudi ona ima namreč bolj dolgo ime. Zaenkrat smo ime za pupiko našli, edino če se ne spomnim še kaj lepšega, avgust je namreč še daleč.Lp

clock-img

09.04.2005, 16:29

clock-img

Anonimen

Super, mišika. Lepo ime. Tudi meni se je nekaj pdoobnega zgodilo s Tiborjem. Z imenom. In sedaj imamo fantka Tiborja. Lepo. Paulina.

clock-img

09.04.2005, 17:00

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni je všeč. Morda pa razmislita o kakšnih različnih izvedbah imena npr.:Paula-Lina ali samo Lina...

clock-img

09.04.2005, 17:14

clock-img

mišika

pencil-img

169

Lina mi je preveč pogosto ime, celo tukaj pri nas jih kar nekaj poznam,Paula-Lina mi pa ne zveni čist uredu. Poznam deklico ki ji je ime Nives-Barbara to pa zato ker se mama in oči nista mogla zedinit, pa nisem preveč pristašica dveh imen.Lp in hvala za mnenja.

clock-img

09.04.2005, 17:18

clock-img

Anonimen

Meni se pa Paulina zdi resnično eno lepo ime, ki je res ime in ne neka izpeljanka. Lina je spet ena moderna (morda sedaj niti ne več) izpeljanka, dve imeni je pa spet moderno dajati zaradi ne vem česa že. Je kar Paulina super, izvirno in lepo. Moje mnenje. Če mi ne bi živeli v Sloveniji, bi bila moja deklica (če bi jo imela) Delphine. Malo me spomni na Paulino.

clock-img

09.04.2005, 17:23

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni je všeč Paulina, nekaj posebnega je - ime s karakterjem ;).

clock-img

09.04.2005, 17:55

clock-img

lidia

pencil-img

501

Ne boš verjela, jaz sem tudi izbrala to ime za punčko, jaz sem ga poslovenila iz francoskega Pauline, s tem da sem jaz nameravala pisati Pavlina. No, pol je pa prišel Lukas. Meni je Pavlina oz. Paulina na vsak način res zelo lepo, tako večno lepo ime.

:metulj:

clock-img

09.04.2005, 17:58

clock-img

lidia

pencil-img

501

Ja, Delphine je tudi meni ful lepo ime...ma francoska imena pač...večinoma so vsa zelo lepa, meni.

clock-img

09.04.2005, 18:00

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Oj lidia, kje hodiš?

clock-img

09.04.2005, 18:53

clock-img

Anonimen

Ne Lina, bodi pametna, Paulina je resnično enkratno ime. Uporabita ga, kaj in kako jo bodo klicali v puberteti, pa ni pomembno, za vsakeega tako ali drugače najdejo kakšno ime.

Paulina, res zelo lepo. ;)

clock-img

09.04.2005, 18:59

clock-img

Anonimen

Lidia, a ni v Jadranu Krtu njegova mama Pavlina poročena z Lukasom? Haha, takoj sem dobila asociacijo.

Meni je tudi to ime všeč, samo jaz bi dala Pavlina, ker mi je bolj domače.

clock-img

09.04.2005, 19:07

clock-img

aiwa

pencil-img

22

Zelo lepo ime. Še bolj mi je všeč zato, ker jih je malo zadnja leta. V povprečju ena vsako leto v Sloveniji, tako kaže statistika.
lp:kava:

clock-img

09.04.2005, 19:10

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst tud glasujem za Paulino,ce ti je vsec...pa zelo je redko!!

clock-img

09.04.2005, 19:58

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Meni je všeč Paulina ...

Najlepše ime pa mi je AMELI.

Kolegica bo rodila junija in bo imela ALIS.

Sodelavka ima LANO in AJDO.

LP

clock-img

09.04.2005, 23:25

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

:bravo:Paulina:bravo:
Kje si hodila,ko sem se jaz z tem ubadala.?

Mi je pa vedno bolj všeč tudi TEREZIJA.:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem