writing-img

imela bi tak kostimček

clock-img

03.09.2007, 23:19

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

iščem že nekaj časa,.... pa kakšno lepo oblekco poslovno. Potrebovala bi raho da mi nalepi iz ebaya linkeuser posted image user posted image

user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

03.09.2007, 23:30

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

clock-img

03.09.2007, 23:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

po pravici povedano mi ni všečuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

03.09.2007, 23:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ufff kaj pa ceneuser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

04.09.2007, 07:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tisti prvi je pa res dober, drugi mi ni tako všeč zaradi tiste "obrobe" na koncu krila.

Pa če se ne motim, sem v enem katalogu gledala take kostimčke, probaj na Modi plus ali Neckermanu.

clock-img

04.09.2007, 09:04

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Poglej v Labodu. Bi lahko imeli kaj podobnega, mislim, da imajo taka mehko padajoča krilca,...jah, res bi rabili Raho, jaz niti šik izrazov ne poznam user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

04.09.2007, 09:43

clock-img

muška

pencil-img

3223

meni je pa tale drugi noro dober user posted image , sploh zato, ker ni obična klasika, tisti detajli mu nardijo piko na i user posted image user posted image user posted image

Drugače pa po trgovinahuser posted image  , v Modni hiši boš našla kar precej lepih stvari, ali pa Marella na Slovenski pa Max Mara, tudi v Emporiumu znajo met kaj lepega. Prejšnji teden sem gledala fuuul lepe jaknice v Zariuser posted image

clock-img

04.09.2007, 09:45

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

iščem že nekaj časa,.... pa kakšno lepo oblekco poslovno. Potrebovala bi raho da mi nalepi iz ebaya linkeuser posted image user posted image

Lahko se enkrat spraviva po nakupih. Jaz tudi rabim kostim.

Gospa sem.

clock-img

04.09.2007, 09:51

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Moyca RR - nekaj podobnega ima Neckermann in pa Quelle - cene so pa cca 50 - 100 eur.

Nekaj podobnega sem videla v Modiani (lahko kupuješ posamezne kose), sicer temne barve pa nekaj svetlega oz. kao v zlati so tudi imeli (cena skupaj cca 250 - 300), imajo tudi druge kostimčke (cene približno iste). Potem imaš pa Labod, Elkroj, Tkanina, Nama, Maximarket,pa vse trgovine v Emporiumu (poslovno največ po mojem okusu Punto Roma),....

Sem bila v BTC-ju in Citipark-u (v Btc hala A butik Špela (mislim da) in še en butikec zraven-nasproti sladoleda - oboje v zgornjem nadstropju; cen ne vem,sem bila bolj leteča), butik Orangegreen zraven Mullerja (tista trgovina, ki imajo ful čevljev; imajo od številke 38-52), Citipark v zgornjem štuku en butik (ne vem imena, zraven ene otroške trgovine), Promod (baje v centru Ljubljane),... 

Najbolje, da greš v mesto in začneš probavat......

clock-img

04.09.2007, 19:01

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

Lahko se enkrat spraviva po nakupih. Jaz tudi rabim kostim.

seven jaz sem za shoping vednouser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

04.09.2007, 19:10

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Meni je tale Versacejev kostim carski. Ampak kljub temu, da imam konfekcijsko 34, dvomim, da bi tako superca zgledala.user posted image user posted image user posted image Ampak res je lepuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jaz pošnofirila po ebayu. Res je škoda, da ni raho.user posted image user posted image

Pri neckermanu in quelle pa jaz ne bi ravno sodelovala, se mi zdi njihova roba 'cenena'. Pa ne zaradi low cen, ampak tako na izgled....potem raje kupim v Zari 'kostimček' za okoli 60,70€.

clock-img

05.09.2007, 17:58

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

pri neckermanu sem si pred leti naročila en kostim, pa je bil taki zanič material-že otipuser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

05.09.2007, 23:54

clock-img

Anonimen

clock-img

06.09.2007, 08:21

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

mojca rr - jaz preko Neckermanna nisem naročala kostimov, sem pa dva preko Quelle in sem bila zelo zadovoljna - imam 2 že nekaj let - počasi bodo za pokoj. Res pa je, da sem nekatere kostime morala vrniti nazaj. Po mojem je odvisno na kakšno robo naletiš - enkrat v redu drugič slabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem