writing-img

inšpekcija

clock-img

13.03.2012, 07:54

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

Na kero inšpekcijo se prijavi, če delajo delavci brez zdravniškega oz, živilskega pregleda v kuhinji?

clock-img

13.03.2012, 08:12

clock-img

Oceania

pencil-img

762

Sanitarne ni več, mislim, da je zdravstvena in socialna inšpekcija na Parmovi v Lj.

clock-img

13.03.2012, 20:29

clock-img

tabi

pencil-img

718

resno,a sploh še kje to gledajo.delam v slaščičarstvu pa odkar smo v EU še nisem bila na nobenem živilskem pregledu ali kakršnem drugem,prej pa na vsake pol leta.Pa en kup inšpektorjev okol leta pa je vse ok

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

13.03.2012, 21:30

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

pri meni ni bil samo problem zdravniški pregled, tudi HAACP se ne izvaja, pa še cel kup bi se našlo
Še za kako drugo inšpekcijo, ne samo sanitarno

clock-img

14.03.2012, 19:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

pri meni ni bil samo problem zdravniški pregled, tudi HAACP se ne izvaja, pa še cel kup bi se našlo
Še za kako drugo inšpekcijo, ne samo sanitarno

A se to še vedno vse izvaja? Ker jaz sem začela delat nekje 10 m nazaj, pa nisem rabla ne zdravniškega in ne česarkoli drugega,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

15.03.2012, 08:23

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

nisem prepričana, ampak jaz mislim, da bi moral delavec, ki gre delat v kuhinjo z živili, meti narejeni vsaj živilski pregled

clock-img

15.03.2012, 08:33

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

Kopiram iz ZAKONIKA IZ VARNOSTI PRI DELU:

Ali je  izdaja napotnice za preventivni  zdravstveni pregled obvezna?

Da! Delodajalec je dolžan skladno z 15. členom Zakona o varnosti in zdravju pri delu zagotoviti zdravniški pregled, kar pomeni, da delodajalec zdravniški pregled delavcu omogoči z izdajo napotnice na katero mora vpisati potrebne podatke glede na oceno tveganja ter na njeni osnovi tudi opredeli obseg preventivnega pregleda

< Sporočilo je popravil tamiflu -- 15.3.2012 8:36:10 >

clock-img

15.03.2012, 17:27

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Na kero inšpekcijo se prijavi, če delajo delavci brez zdravniškega oz, živilskega pregleda v kuhinji?

Na Avstrijsko! Bo več efekta kot na našo spečo!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

15.03.2012, 20:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

nisem prepričana, ampak jaz mislim, da bi moral delavec, ki gre delat v kuhinjo z živili, meti narejeni vsaj živilski pregled

Vsak, ki se zaposli bi moral imeti še pred nastopom dela opravljen zdravniški pregled in varstvo pri delu ali najkasneje 3 dni po pričetku dela. Kazni so precej visoke.
Tisti, ki delajo z živili pa v skladu s tistim pravilnikom, ki se njih zadeva vsake toliko let ali tudi na leto. Prav tako Haccap...

clock-img

15.03.2012, 20:52

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Vsak, ki se zaposli bi moral imeti še pred nastopom dela opravljen zdravniški pregled in varstvo pri delu ali najkasneje 3 dni po pričetku dela. Kazni so precej visoke.
Tisti, ki delajo z živili pa v skladu s tistim pravilnikom, ki se njih zadeva vsake toliko let ali tudi na leto. Prav tako Haccap...

Jaz tudi mislim, da je tako.

clock-img

15.03.2012, 21:14

clock-img

valči

pencil-img

2344

IZVIRNO SPOROČILO: posh

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz tudi mislim, da je tako.

Ja,je tako.Ko sem hodila v službo-slaščičarna,smo redno hodili na zdravniške in predavanja o Haccapu.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem