writing-img

indukcijska plošča in pečica

clock-img

24.12.2007, 22:46

clock-img

sneska1

pencil-img

15

POZDRAVLJENI,
PROSIM ZA POMOČ PRI IZBIRI INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE TER PEČICE. S KATERO STE ZADOVOLJNI, KATERO MI PRIPOROČATE. ALI SO VREDU TISTE KUHALNE PLOŠČE IN PEČICE, KI SO V KOMPLETU. SO BISTVENO CENEJŠE, ČE KUPUJEŠ SKUPAJ, KOT LOČENO. ALI POZNA KDO PEČICO Z MIKROVALOVNO PEČICO? BAJE OBSTAJA, VENDAR NE VEM KJE.

LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.12.2007 11:04:06 >

clock-img

25.12.2007, 12:31

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Jaz ti lahko povem samo glede plošče. Imam Bosch-evo dve navadni + dve indukcijski in sem ful zadovoljna. Ne vem sicer kakšna je razlika od Gorenjeve, vem pa da je gorenjeva na vse štiri indukcijska ful cenejša od 2+2 te naše. Je pa dejansko enako kot da bi kuhala na plinu. ko zmanjšaš še zmanjuša v tistem trenutku temperatura. Moraš pa imeti posodo, ki na dno prime magnetek.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.12.2007, 21:31

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz ima od gorenja indukcijsko in posebej njihovo pečico. Če je fajna, še ne vem, ker je še zapakirana. Gorenje da zraven indukcijske komplet posode.
Če ne veš, kaj bi, pojdi v trgovino in ti naj vse pokažejo. Nama je v Merkurju Ce prodajalka zelo dobro razložila, kaj kdo ponuja.

clock-img

27.12.2007, 11:08

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Bosch user posted image

Sva zelo zadovoljna.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

27.12.2007, 11:38

clock-img

tofsi

pencil-img

167

PLOŠČA ELEKTROLUX - 2 INDUKCIJE +2 NAV. - ZELO ZADOVOLJNA. ČE BI ŠE KUPOVALA BI KUPILA VSE 4 INDUKCIJE. PEČICA GORENJE ZELO ZADOVOLJNA.

clock-img

27.12.2007, 13:13

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Pri kuhalnih ploščah bodi pozorna na razdaljo med ploščami. Dizajnerji pogosto pozabljajo, da je dno posode ožje kot sama širina posode. Pri gorenju so preveč skupaj, je mogoče 2 cm vmes lufta. Če se ti ne mudi, kupi ločeno, ko bo v akciji (GA ima vsak mesec kaj v akciji), pa malo popvprašaj za ceno razstavnih eksponatov. Ti so praviloma cenejši. Mikrovalovne s pečico se po mojih izkušnjah cenovno ne izplačajo. Se vseeno lepše speče v klasični pečici

clock-img

27.12.2007, 18:57

clock-img

sneska1

pencil-img

15

Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako.
Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč.

lp

clock-img

27.12.2007, 19:41

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo Gorenjevo, vse 4 so indukcijske, smo pa zadovoljni.

clock-img

28.12.2007, 17:00

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

electrux ima nadstandardno indukcijsko ploščp (širine 70 cm) z večjimi kuhališči. ki niso okrogla.

clock-img

28.12.2007, 20:18

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: sneska1

Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako.
Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč.

lp

Za meso ne rečem, če hočeš pa kakšno potico al pa piškote peč pa ne gre oziroma so problem pekači. Ker not ne sme it nič železnega. Ko sem jaz kupovala štedilnik (ploščo), sta imela elektrolux in gorenje plošče narazen samo 1 cmuser posted image user posted image user posted image  Sem kupila potem siemens, ki je itak isti koncern kot bosch, samo da je bil takrat v akciji. Mata pa oba plošče cca 5 cm narazen.

clock-img

28.12.2007, 21:35

clock-img

robinzon

pencil-img

500

V kombinirani MWP lahko pečeš na železnih pekačih, ker tako ali tako uporabljaš konvekcijo in ne mikrovalov. Je pa res, da kaj večjega notri ne moreš speči, razen, če vzameš siemensovo, katera pa ima ceno preko 1400€ in 42 litrov, torej še vedno malo manjša od klasične. Sem jo gledala na gaa in ima zunanje mere enake kot navadna pečica.
user posted image

clock-img

02.01.2008, 08:35

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Baje da induk.plošča rabi dlje časa da ti npr. voda zavre.Tako sem slišala.

clock-img

02.01.2008, 10:37

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Sama je sicer nimam, ampak a ni pri indukciji tako, da zavre voda precej hitreje kot npr. na steklokeramični? Enkrat sem gledala eno tabelo, v kolikem času zavre en l vode, pa je bila indukcija v vrhu.

clock-img

04.01.2008, 11:42

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Voda pri indukcijski zavre veliko hitreje kot pri navadni ali na plinu.
Mi imamo med kuhališči kar veliko razdaljo. Imamo Boschevo plato.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem