writing-img

indukcijsko kuhališče

clock-img

26.10.2007, 21:55

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

user posted image pozdrav,ali mi lahko kdo pove,kako ste zadovoljni z indukcijskem kuhališčem?Mi smo ga že namreč kupili a uporabljati ga bomo začeli šele čez kakšen mesec,me pa malo skrbi,ker to nekateri kar precej kritizirajo,lp,hvala

clock-img

26.10.2007, 22:36

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Jaz ga imam in ga ne zamenjam za nič na svetu imam kombinirano ploščo dve indukcije in dve navadne če bom kdaj menjala vzamem sigurno vse indudkije!

clock-img

26.10.2007, 22:44

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Tudi jaz imam kombinirano in mi še nikoli ni bilo žal. Mogoče mi je celo malo žal, da nisem vzela vse 4 plošče indukcijske. Nič ne skrbi, sigurno ti ne bo žal. Res pa je, da rabiš ustrezno posodo, ki prime na magnet. Ampak to enkrat nabaviš in jo potem imaš.

clock-img

27.10.2007, 10:53

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz imam 4 indukcijska kuhališča in zadeva je super zakonuser posted image  Privarčuje ti ogromno časa pri čakanju na zavreto mleko, vodo ipd. Nikoli se ti nič ne more prižgat oz. zažgat na kuhališču (kar je velika verjetnost pri navadni keramični plošči, mislim predvsem na mleko ki smrdi kot 100user posted image ). Reagira takoj ko zmanjšaš jakost in ne šele čez nekaj minut ko je že prepozno. Je v bistvu varianta plina, vendar se mi zdi, da še hitreje deluje.

Jaz mislim, da ni zgrešen nakup in se boš v to tudi sama prepričala zelo kmalu.

lp

clock-img

27.10.2007, 11:17

clock-img

mayy

pencil-img

321

Tudi jaz imam indukcijsko ploščo in lahko povem samo da je ne zamenjam, pa še za pucat je fina

clock-img

27.10.2007, 20:19

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

user posted image OJLA,res sem vesela,da imate takšno mnenje,posodo sem si pa že tudi nabavila,upam samo,da jo bom začela čimprej uporabljati,hvala vsem

BODITE V CVETJU:):)

clock-img

28.10.2007, 00:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2007, 13:11

clock-img

k1

pencil-img

1649

imamo 2+2 in če bi vedela, da je indukcijska tako super, bi reskirala še tisti dnar, pa nabavla vse 4 indukcijske. večino kuham na njih. 

clock-img

29.10.2007, 13:12

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Moje sonce, kdaj lahko pridemo na večerjo?user posted image  

clock-img

03.11.2007, 20:01

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

pety,saj veš da ste vedno dobrodošli,aja,sam jedilnica nam še manjka

BODITE V CVETJU:):)

clock-img

03.11.2007, 20:09

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Tudi mi2 jo imava in sva zelo zadovoljna. Tako kot pravita 2 srakiuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem