writing-img

infekcijska in bivanje z otrokom

clock-img

16.05.2009, 20:07

clock-img

livia

pencil-img

2395

Živjo,
ker ima tamala že 4 dan vročino 40,5 jo bom jutri verjetno peljala kar na infekcijsko, saj mi je tako svetovala moja pediatrinja. Ko je bila pri prvi hčerki podobna situacija so mi naredili uslugo in napisali, da se še dojiva, da sem lahko z njo bivala zastonj in dobila posteljo ter 3 obroke. V tem času se mi zdi, da sem nekje zasledila, da je neka nova zakonodaja v zvezi z bivanjem starša v bolnici z otrokom. Kdo kaj ve o tem?
Ali imam zdaj avtomatsko posteljo in 3 obroke in lahko bivam v bolnici s svojo pupiko, al morem še vedno plačati?
Hvala za odgovore.
LP

clock-img

16.05.2009, 20:08

clock-img

pipic

pencil-img

392

Zgoraj imaš iskalnik.Najde ti v 2 sekundah,ti si potrebovala za ta post 10x več

Uporabi ga,zato tudi je ;)

clock-img

16.05.2009, 21:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

livia, od 1.1.2009 so lahko starši v bolnici skupaj z otrokom do njegovega 5.leta starosti. Tako da ja, lahko boš z njo. Upam pa, da ne bo treba nobeni bit tam. user posted image

clock-img

16.05.2009, 22:14

clock-img

naja78

pencil-img

2169

do 6 leta.mi smo bili aprila tam.če ni hudo se zmeni naj bo vsaj v dnevnem hospitalu,čez noč domov in potem nazaj.nič ne komplicerajo.lahko si tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem