writing-img

inhalator

clock-img

11.03.2010, 10:09

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Nikjer ne najdem napisanega za kaj vse se lahko uporablja oziroma katere vse težave blaži.

Zdaj delam inhalacije s tamalo ker ima bronhitis, pri čemu še pomaga?

clock-img

11.03.2010, 14:37

clock-img

luan

pencil-img

716

Uporabiš ga lahko vedno kadar je potrebna ali svetovana aerosolna terapija, po posvetu z zdravnikom pri blaženju težav pri bronhitisuh, pljučnicah, prehladih, ..
Drugače pa ga lahko uporabiš za vlaženje sluznice dihalnih poti, pri "zabasanem nosku", da zmehča sluz in se lažje odstrani, olajšuje izkašljevanje sluzi iz pljuč in blaži kašelj.

clock-img

11.03.2010, 15:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Se pravi da je primeren tudi za navadne prehlade, navadno kašljanje in izcedkih iz nosu?

clock-img

11.03.2010, 19:03

clock-img

luan

pencil-img

716

Seveda, v dozirno posodico vliješ fiziološko raztopino in inhaliraš.Moj sin star tri mesece je pred kratkim prebolel virozo in sem mu trikrat na dan naredila inhalacije in nato spucala nosek je šlo veliko več ven, kot pa če sem čistila s fiziološko.Pa tudi ponoči mi je bolje spal saj ni imel tistega dražečega kašlja.

Aja, pa še to (tako mimogrede), lahko si narediš eno tako osvežilno kuro za obrazuser posted image .

< Sporočilo je popravil luan -- 11.3.2010 19:08:17 >

clock-img

11.03.2010, 22:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Luan, super. Hvala.

Zdaj pa še svoj zadnji stavek malo razloži, dejuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem