writing-img

insemenacija - nujno vzdržnost

clock-img

24.05.2006, 12:58

clock-img

Nikita

pencil-img

178

Zdravo punce.
Eno kratko vprašanje mam. Danes sem imela UZ in v ponedeljek imam insemenacijo pri dr. Reljiču. Ampak ker sem bla tak iz sebe sem pozabla vprašat, če je do pondelka potrebna kaka abstinenca oz. vzdržnost za mojga možeka.

Prosim, prosim, tiste ko vete za odgovor,da mi odgovorite.

Hvala vamuser posted image

Nikita v pričakovanju ponedeljka;)

clock-img

24.05.2006, 13:42

clock-img

Nikita

pencil-img

178

a mi res nobena ne zna pomagat?user posted image

clock-img

24.05.2006, 14:04

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Nikita, verjetno dobiš stop injekcijo kakšen dan pred IUI, ali ne? No, če jo - po prejeti injekcija ne smeta več user posted image ...v primeru, da stop injekcije ne bi dobila (user posted image ), pa je 2-3 dni čisto OK.

SREČNO!

clock-img

24.05.2006, 20:06

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Danes in jutri še lahko komotuser posted image user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

24.05.2006, 22:31

clock-img

saša80

pencil-img

452

js sem vprašala v ambulanti (mb) in lahko normalno user posted image user posted image user posted image . ne vem zakaj ne bi smela, če pa si jedla verjetno klomifen za spodbujanje ovulacije..po inseminaciji je pa tut priporočljivo da si čim bolj aktivna....

veliko sreče pri iui, js čakam na rezultat testa....

lp

clock-img

25.05.2006, 09:28

clock-img

simi73

pencil-img

404

še moja izkušnja glede vzdržnosti pred iui...sem tud vprašala v ambulanti v mb, pa mi je sestra rekla, da dva dni pred iui naj ne seksava, zaradi kvalitete spermijev (po stop injekciji, ki jo dobiš dva dni prej torej ne).
po končanem postopku pa kar veselo na delo..brez oviruser posted image

pa uspešen iui ti želimuser posted image

< Sporočilo je popravil simi73 -- 25.5.2006 9:29:33 >

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

clock-img

25.05.2006, 10:33

clock-img

Anonimen

če ima partner vredo spermiogram lahko brez kakršne koli ovire seksata vsak dan..če pa ima slabše plavalčke pa je priporočljivo malo  se zadržat, da je menda bolša kvaliteta  semena.
vidva kar veselo uživajta in čimprej user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2006, 12:17

clock-img

Nikita

pencil-img

178

kak ste vredu...hvala vam za odgovore.
Ja mene je bolj skrbel to, ker spermiogram ni dober in je to tud razlog, da sma pristala na IUI. Torej danes pa juter še, pol pa bo mogu mal zobe stisntuser posted image

Hvala za lepe želje in misli...
tebi Saša 80 pa ful ful fejst držim pesti za user posted image .

Bom poročala kak je šlo...no če bo kiro zanimaluser posted image

dijo

clock-img

27.05.2006, 14:18

clock-img

saša80

pencil-img

452

nikita hvala za pestke, ki jih držiš zame, ampak se prav bojim delat test in odlašam in odlašam... ga bom delala v ponedeljek...

nikita pa javi nam čimprej lepo novičko, da si zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. vsem ki se trudite  želim, čimprej eno debelo in močno user posted image user posted image

lp saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem