writing-img

inseminacija

clock-img

09.02.2012, 18:48

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

Pozdravljene!

Zanima me, ali ima katera izkušne, ali ti v primeru, da si izkoristil vse postopke IVF-ja, pripada še kakšna inseminacija, glede na to, da pri obeh ni nič narobe in te možnosti še nisi koristil nikoli. Jaz sem šla direktno na postopek IVF, brez katerega koli poskusa inseminacije.

Hvala za odgovor.

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

clock-img

09.02.2012, 18:57

clock-img

lenci

pencil-img

220

najbolje je da gres na forum IUI ali IVF ti bodo verjetno znale punce pomagat

clock-img

10.02.2012, 11:17

clock-img

witto

pencil-img

1014

Pozdravljena, jast sem imela inseminacijo 2 postopka, ko se tudi drugič ni obneslo, (pripadajo pa ti 4 postopki, vsaj tako mi je ginekologinja rekla), sva se z ginekologinjo dogovorile, da naredimo pavzo, je bilo glih pred poletjem, in nadaljujemo jeseni. Če ne bi bila tudi naslednja dva uspešna, bi pa me poslala na ifv, sem pa ravno tisti mesec, ko sem bila na "pavzi" maja meseca, spontano zanosila, in ravno minulo nedeljo smo pihali tri svečkeuser posted image

clock-img

10.02.2012, 12:03

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

Oj, ja vem, da ti pripadajo, sam mene zanima če ti pripadajo tudi po tem ko že izkoristiš vse postopke IVF?

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

clock-img

10.02.2012, 14:48

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

ooo mateja, te nisem dolgo zasledila tu gor... če se spomniš mogoče, sva delili podobno usodo lani.Upam da si sedaj v redu in pripravljena na nove zmage...
glede IUI pa bo morda najbolje da pokličeš na kliniko in ti bodo najboljš razložil. Srečno!

clock-img

10.02.2012, 15:07

clock-img

witto

pencil-img

1014

Hm ,Mateja, to pa nisem prepričana. Ampak, če ti recimo v 4 postopkih inseminacije ne uspe, greš na IVF, vsaj tako bi bilo v mojem primeru, tako da mislim, da če izkoristiš vse postopke IVF, in so neuspešni, po moje ti pripada tudi inseminacija. Nisem pa prepričana, tako da, kot je rekla hanybany, raje pokliči na kliniko, in tam ti bodo znali najbolj svetovat. Srečnouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem