writing-img

instant

clock-img

27.09.2007, 14:59

clock-img

fantekj

pencil-img

25

me zanima ali kupujete instant poletnto, mlečni zdrob in podobne....in kakšna je razlika???

HVala!!!

clock-img

27.09.2007, 15:00

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz ja. Hitrejš je skuhano.

clock-img

27.09.2007, 15:27

clock-img

Anonimen

A da obstaja instant? user posted image  Nimam pojma. JAz eno kupim, pa je. Saj za poletno rabiš 5 minut, za gres pa 3. Meni se to ne zdi veliko. Koliko časa se pa potem porabi pri instant?

clock-img

27.09.2007, 15:34

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Gresa tud jaz ne  poznam drugačnega kot hitrega, ampak polento pa moja tašča drugačno kupi in jo kuha ene pol ure.

clock-img

27.09.2007, 15:41

clock-img

Anonimen

Pašetetov kruh, pol kuhaš instant gres in polento - hitreje res ne gre.user posted image Oboje obstaja "ta dolga" varianta.

Razlika? Razen v času? Ne bi vedela.

clock-img

27.09.2007, 15:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, jaz kupujem oboje instant. Mislim, da polenta, ki ni instant, se pa kuha tudi po pol ure.
Paštetkauser posted image , ne, hitreje pa res ne gre.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.09.2007, 15:58

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Mislim, da je razlika tud v ceni- instant je mal dražje. Vsaj za polento vem. Al je zarad firme user posted image

clock-img

27.09.2007, 16:19

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Naš je alergik in mi je diatetik rekel naj ne jem instant polente - sem zasledila da vsebuje gluten. No če to ni problem, potem ga ni pri istant polenti.

Drugače sem pa jaz kupila neko belo polento - ki je brez glutena (velik napis na njej, da je brez glutena, pa tudi cena je kar zasoljena). No ta se skuha še hitreje, ker najprej zavreš vodo ostaviš vodo in streseš polento, pristaviš nazaj na plin in ko zavre je kuhano. Tako, da obstaja še hitreje user posted image

clock-img

27.09.2007, 18:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Instant.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem