writing-img

internetna stran

clock-img

14.11.2007, 10:10

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Rabila bi pomoč pri postavitvi internetne strani. Seveda bi rada prišla najceneje skoz, bi pa rabila le kakšno stran + nekaj podstrani. Sem pa pri Telemachu.

Torej:
- kaj potrebujem - registracijo domeneuser posted image in kje ter kako se to uredi
- s katerimi programi ste si ve urejale spletne strani
- na kaj moram biti še pozorna

Ne gre pa za nič velikega, bolj za reklamo in informacije...

Hvala.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

14.11.2007, 10:13

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tiste tehnične zadeve nimam pojma (zrihtal mož), program pa Dreamweawer.

clock-img

14.11.2007, 11:50

clock-img

totimato

pencil-img

189

IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

Rabila bi pomoč pri postavitvi internetne strani. Seveda bi rada prišla najceneje skoz, bi pa rabila le kakšno stran + nekaj podstrani. Sem pa pri Telemachu.

Torej:
- kaj potrebujem - registracijo domeneuser posted image in kje ter kako se to uredi
- na kaj moram biti še pozorna

Ne gre pa za nič velikega, bolj za reklamo in informacije...

Hvala.

ad1. Registracijo domene ti uredi tudi tvoj ponudnik (telemach), seveda ob doplačilu. Samo rečeš jim da želiš www.poliloni.si in, daimaš spletno stran, ki je velika (npr.) 500Mb pa je.
ad2. odvisno koliko boš "oblikovala" (beri komplicirala). Če hočešna spletu imeti slike svoje družine in hišnih ljubljenčkov ter kakšen recept, bo tudi Word dober (lahko shranjuješ kot html)
ad3. da bo lepo, berljivo, pregledno, predvsem pa enostavno. Da obiskovalec ne bo rabil 100x kliknit, da pride do neke informacije. Da bodo slike majhne in vseeno dovolj velike (da se bo stran solidno hitro nalagala).

Če gre za tvoj s.p. ali kaj bolj profesionalnega, bi nasvet mogoče bil drugačen.

lp

clock-img

14.11.2007, 12:22

clock-img

poliloni

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: totimato

Če gre za tvoj s.p. ali kaj bolj profesionalnega, bi nasvet mogoče bil drugačen.

lp

Ja, za s.p. gre.... saj približno že vem kaj hočem, le začeti ne znamuser posted image

100x hvala - mi bo prišlo zelo prav.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

15.11.2007, 21:28

clock-img

totimato

pencil-img

189

IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

IZVIRNO SPOROČILO: totimato

lp

Ja, za s.p. gre.... saj približno že vem kaj hočem, le začeti ne znamuser posted image

100x hvala - mi bo prišlo zelo prav.

Plagiatorstvo je zlata vredno. S tem mislim na obliko in dizajn spletnih strani. Poišči kakšno tujo spletno stran, ki ti je všeč in jo shrani. Nato jo odpreš, magari z Wordom in vstaviš svojo vsebino. Tudi obstajajo spletne strani, kjer si lahko obliko (dizajn) shraniš in prosto uporabiš. V google "free web template" ali pokukaj na: http://www.oswd.org/

Če se boš držala tega, da bo pregledno in preprosto, si zmagala.

lp

clock-img

19.11.2007, 12:37

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Še enkrat hvala! Samo še prek Telemacha zrihtam pa začnem z delom!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem