writing-img

interventni zakon

clock-img

14.07.2009, 11:11

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Zanima me, če zna katera razložit (namreč nikjer ne v novicah, niti v predlogu zakona ni zapisano) ali bodo pri tem zakonu o državni pomoči družinam in posameznikom upoštevali dohodke na člana ali bodo upoštevali samo posameznike. Ker po tem kar berem, bodo denar kasirali spet v glavnem tisti, ki že tako mesece in leta živijo na račun države in vlečejo podporo? Kaj mislite ve?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

14.07.2009, 11:48

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Ker po tem kar berem, bodo denar kasirali spet v glavnem tisti, ki že tako mesece in leta živijo na račun države in vlečejo podporo? Kaj mislite ve?

točno takouser posted image

dobili naj bi tisti ki imajo plače manj kot 330€. In ne gre na družibsekga članauser posted image  In kdo jo ima. Vsi tisti ki so že sedaj na socialnih podporah. Ok izpostavimo 20% tistih ki so res upravičeno, 80% je pa takih ki izkoriščajo do onemoglosti. Država jih bo pa še nagradila user posted image  Lepo aneuser posted image  Kot da s 450€ pa kaj bolje preživišuser posted image

< Sporočilo je popravil mala maja -- 14.7.2009 11:51:31 >

clock-img

14.07.2009, 12:22

clock-img

lukec

pencil-img

2260

No, se mi je dozdeval!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem