writing-img

itak foun

clock-img

04.10.2009, 11:20

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ga ima kdo?Ste zadovoljni?

clock-img

04.10.2009, 16:53

clock-img

luan

pencil-img

716

Ja jaz moram vprašat, kaj je to splohuser posted image ?

clock-img

04.10.2009, 16:55

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Mobitel - mobitelova ponudba

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

04.10.2009, 21:36

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vidim da nimate najstnikov doma

clock-img

04.10.2009, 22:44

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Nimam pojma kaksen je, zgleda lustno. Ko sem pa prvic reklamo vidla, sem si pa skoraj jezik polomila, da sem dojela, kaj oglasujejo user posted image  Pa sem lih dober ven iz najstniskih let, haha.

clock-img

06.10.2009, 10:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz sem ga imela nekaj časa in sem bila kar zadovoljna z njim.user posted image

Men se je predvsem na prvi pogled zdel zelo simpatičen, tak "odpiljen" design ima. Kar se pa vseh funkcij tiče pa tud nimam kaj za komentirat, ker ima vse, kar jaz rabim. Je dokaj lahek, ne prevelik, baterija zelo zmogljiva, ima naloženo neko posebno musko za zvonjenje, pa fotoaparat tud fajn fotke dela, video snema, pa še radio je vgrajen... Skratka soliden telefon za 29 eurov. Imaš tudi neke posebne bližnjice za chat in dostop do facebooka, pa še en kup stvari v katere se nisem spuščala.user posted image

Men je bil fajn tistih par tednov ko sem ga imela, sem pa žal mal prestata da bi mi dali Itak paket, tako da moram bit zadovoljna s tem kar imem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem