writing-img

iti na pregled?

clock-img

28.01.2008, 13:13

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Moja 3 mesečnica ima jutri sistematski pregled. Jaz pa še vedno smrkam in kašljam. Ne vem, ali naj jo peljem ali ne, ker me skrbi za druge zdrave otročke, ki bodo v čakalnici. Kako vi prakticirate, oz. ali bi šli ali ne? Mož ne more peljati tamale, ker si jutri ne more vzeti dopusta. 

clock-img

28.01.2008, 13:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi smo v takem primeru poklicali P in povedali situacijo. Se je samo enkrat zgodilo in nam je prestavila za par dni, ker je brezveze, da bolan hodiš okoli.

clock-img

28.01.2008, 13:22

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Jaz se dobro počutim. Samo me skrbi, ker v čakalnici bo sigurno kak otroček, in če jaz kašljam, me bodo starši grdo gledali, ker se njihov otroček verjetno lahko česa naleze. Vsaj jaz tako mislim. Nisem pametna.

clock-img

28.01.2008, 13:52

clock-img

melani99

pencil-img

217

mislim, da bi bilo najbolje, da pokličeš P in mu razložiš, verjetno nebi bilo problema, da bi pregled prestavil za kakih par dni

clock-img

28.01.2008, 14:57

clock-img

bina30

pencil-img

526

Ne vem kako je pri vas, ampak pri moji P je tako, če imaš sistematski pregled, si naročen ob uri in tudi prideš takoj na vrsto. Zato bi jaz na tvojem mestu (če praviš da si kar ok) šla na pregled. Razen, če sama presodiš, da res nisi za med ljudiuser posted image

clock-img

28.01.2008, 16:52

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

imaš prav, tam bojo tudi zdravi otročki in lahko mimogrede kerega nalezeš, zato raje prestavi termin

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

28.01.2008, 21:13

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Ko je bila moja pupa stara 3m sem bila tudi jaz bolana in sem poklicala P, je rekla da naj kar ptideva vendar bova počakali v sobi za karanteno.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem