writing-img

iz IV. v V. stopnjo

clock-img

06.01.2006, 14:23

clock-img

juma

pencil-img

97

Lep pozdrav.Drage ringarajevke,prosila bi vas za pomoč.
mojuser posted image ima možnost menjati delovno mesto za katerega rabi V.stopnjo izobrazbe ima pa IV.stopnjo.user posted image Smer izobrazbe ni pomembna,ker je pogoj samo V.stopnja.Ali katera ve(najhitrejši možni način),smer ali šolo kjer je to možnouser posted image .Hvala za informacijeuser posted image

clock-img

06.01.2006, 17:20

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Jaz  ravno te dni letam okol svetovalk. Vse so mi svetovale, da je najlažje prit do V. stopnje, če se odločiš za poklic ekonom. tehnika. Ni kao dosti strokovnih predmetov, laboratorijskih vaj,...  šnel kurz v glavnem user posted image
Kako pa je na vašem koncu pa ne vem, ampak mislim, da kake velike razlike ni.

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

clock-img

06.01.2006, 20:03

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Živjo,
drži, da se največ odločajo za ekonomskega tehnika,
ampak če je mož dela e.t do sedaj še ni opravljal, potem bo zanj primernejše , če se odloči za strojnega ali elekto tehnika oziroma za V. st, ki je bliže njegovemu poklicu.
Šolanje v vseh primerih traja 2,5 let, medtem ko so strojniki in elektrikarji neprimerno bolj iskani kot ekonomski tehniki.
Glede na to, da se šol. leto začne novembra in da je potrebno izob. plačati, se bo v šolo lahko vpisal še v tem šol. letu.

VELIKO USPEHA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem