writing-img

iz Pule na Brione?

clock-img

06.07.2006, 09:54

clock-img

modrooka

pencil-img

813

A mogoče katera ve, koliko stane izlet na omenjene otoke in ali je fajn tak izlet opravit s 15-mesečnim otrokom?

Hvala!

lp, modrooka user posted image

< Sporočilo je popravil modrooka -- 6.7.2006 9:55:27 >

Lep dan!

clock-img

06.07.2006, 09:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

Koliko stane ne vem, je pa krasno....vzemi kakšno odejico, da malce poležite ali na plaži ali na prekrasnih zelenicah....ker v tisti muzej verjetno otroka ne boš vozila.....

clock-img

06.07.2006, 10:14

clock-img

clea

pencil-img

863

Ja super izlet!
Sicer tudi jaz ne vem koliko stane, sam pomoje ni velik. Mi smo šli pred fuuuul leti iz Fažane (pomoje,da se tko reče) z ladjico.In je blo tko fajn,da bi še šla. Mislim,da se pelješ z vlakcom (takim k pelje v Lj. na grad),pa ene vrste živalski vrt je bil tam.No verjetno je še zdej tako.

clock-img

06.07.2006, 10:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Gre se iz Fažane. Si čez v 10 minutah. Cena v visoki sezoni (julij - avgust) je za odrasle, če niso hrvaški državljani 180 Kn. Za otroke pa ne vem...

Je pa fletno, mal se z vlakcem pelješ, vidiš par živali...  Treba je rezervirat dan-dva prej, fure so pa ob 9 zjutri, ob 12h pa mislim, da še ena ob 4h popoldan... za to popoldansko nisem ziher, pa bolje je iti med tednom kot pa za vikend.

lp

www.brijuni.hr

clock-img

06.07.2006, 12:07

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem bila tam kot otrok z starši in se zelo dobro spomnim kraja ker je bilo res super.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem