writing-img

izbira otroške posteljice

clock-img

20.11.2008, 12:32

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

Zanima me, na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri otroške posteljice? Kaj so glavne lastnosti, ki jih mora imeti posteljica? Vsem hvala za pomoč.

clock-img

20.11.2008, 12:54

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Višine sploh niso pomembne,meni je bilo najbolj pomembno,da se vsaj 3 letvice dajo odstranit in da gre vsaj ena stranica stran.Drugo je pa čisto brezveze

clock-img

20.11.2008, 14:20

clock-img

barni

pencil-img

1096

Mi imamo tole: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=17

Fajn je, ker se da potem spremeniti v maldinsko posteljo in jo imas lahko kar nekaj casa. Mi smo zelo zadovolni. Ima tudi tri snemljive precke in kolesa.

clock-img

20.11.2008, 19:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Da ima 3 nastavljive višine, da se ti ni treba takoj po porodu sklanjat tja dol. user posted image  Da se dajo letvice odstranit za kasneje. Najbolje pa je, da vzameš kar 140/70, da je res za dolgo časa.

clock-img

20.11.2008, 19:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Da ima 3 nastavljive višine, da se ti ni treba takoj po porodu sklanjat tja dol. user posted image  Da se dajo letvice odstranit za kasneje. Najbolje pa je, da vzameš kar 140/70, da je res za dolgo časa.

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem