Glede uvajanja sem isto dozivela pri sestrah. Ampak meni je slo to cez uho not in ven. Sester pa res nisem poslusala. Zame je to tak, kot da bi kak forum brala. Res pa, da sem jaz bila z naso pediatrinjo zelo zadovoljna. Velikokrat je samo zamahnila z roko, ces vse je ok, ne kompliciraj..... kaka mama je dozivela zaradi tega zivcnega, ces da se ne zavzame za otroka. Ampak ko je bilo treba, je bila zelo strokovna in zavzeta, samo novodobne komplicirajoce mame je znala odpigat in spustit na realna tla. Kar se tice konkretnih odgovorov na uvajanje GH, pa jih ni in ne bo. Smernice se skoz spreminjajo in nek pediater z dolgim stalezem dozivi v svoji karieri vsaj 10_x_ razlicne smernice. Po eni strani se mora drzat trenuutne smernice, po drugi mu pa praksa in izkusnje govorita drugace. Ne vem, ampak zdrava pamet starsev tudi nekaj pomeni, in 2 tedna pred 6 mesecem ni neka panika.
Kar se tice cepljenja. Obvezno je. Prelozit se ga pa tudi da.... ce starsi obveze ne izpolnjujejo, se jih seveda prijavi. Ce ti to omeni, se ne pomeni, da grozi. Hvalabogu, da pove in te sooci s posledicami, ker je dolzna to storit. Kake hude razlage ali obrazlozitve ne pricakuj, tako je pac po zakonu. Tisti, ki nocejo cepit se ze vnaprej pripravijo na bitko, ki jo bo treba biti.
To da pa nek pediater "grozi" s prijavo se ne pomeni, da ni dober, in vsak pediater, ki zagovarja necepljenje tudi ne pomeni, da je dober. Prej bi vprasala, ce kdo pozna pediatra, ki je zagovornik necepljenja, ki omogoci prelozitev brez tehtnega razloga, le na zeljo starsev.
Ce pa je ta pedaiter popolnoma nesposoben in res ni dober, pa ne bo problema najti drugega. To pravico ti pa res noben ne more vzet.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.8.2014 5:35:00 >