writing-img

izcedek-možen znak N?

clock-img

08.01.2014, 13:11

clock-img

SU

pencil-img

919

Zanima me samo ali je katera imela med zgodnjimi znaki user posted image tudi izcedek? Čakam na M... oziroma upam, da je ne bo... pa imam že kakšen teden nek izcedek, ki ga ponavadi pred M ni... pa me samo zanima, če se je kateri tudi pojavil, med ostalimi znaki N seveda?user posted image

clock-img

09.01.2014, 08:29

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Jaz se ga ne spomnim, je pa seveda možen tudi izcedek kot prvi znak nosečnosti.

test je pa itak najbolj ziher, sej veš user posted image

srečno!

clock-img

09.01.2014, 10:22

clock-img

SU

pencil-img

919

Ja, Tippi... vem, vem... user posted image Ampak kaj, ko je še prehitro za test... mene pa kar razganja od radovednosti in kar iščem kaj bi mi pomagalo, da bi vedela, da je "to-to"... user posted image No... še kake 2 dni pa naredim test... Upam... user posted image

clock-img

09.01.2014, 10:33

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

jaz pred izostankom M nikoli nisem imela kakšnih znakov. Imam tudi sama beli tok, a vedno nato pride M. Nekatere pa pravijo, da povečan izcedek tudi pomeni N. Kakor jaz opažam, ni nek specifičen znak, lahko je ali M ali N.

Najboljši pokazatelj bo na žalost test. SREČNO!

clock-img

14.01.2014, 14:11

clock-img

kavbojka

pencil-img

24

Jaz imam npr. skoraj vsak ciklus kaksen dan/par dni pred M izcedek, podoben predovulatornem, kar naj ne bi bila sicer posebnost.
Lp

clock-img

14.01.2014, 15:40

clock-img

Cikacaka

pencil-img

254

tudi jaz imam vsak mesec izcedek pred M..tako da ta znak ne kaze nosecnosti niti ne da nosecnosti ni ;)

clock-img

17.01.2014, 12:11

clock-img

SU

pencil-img

919

No... izcedek ni bil znak N... žal... je še prehitro prišla user posted image Tako, da... mogoče v februarju ugledamo user posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem