cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izcedek

clock-img

25.09.2006, 07:50

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Je katera nosečka od vas 3 dni pred neprič.M dobila par pikic na hlačkah rjavega izcedka in je bila vseeno noseča?
Hvala

clock-img

25.09.2006, 13:24

clock-img

martinuška

pencil-img

140

Ja, jaz sem imela tak izcedek. Sem že mislila, da pride menstruacija. Potem mi je (po pozitivnem testu) sestra rekla, da se to naredi zaradi "vgnezditve" ploda v maternici.

Vseeno naredi test za nosečnost, če ga še nisi.

LP

clock-img

25.09.2006, 19:01

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Iu svojih izkušenj zelo dvomim da sem user posted image , ker me vedno po tem izcedku obišče M.Upanje še vedno ostaja.

clock-img

26.09.2006, 21:33

clock-img

Anonimen

Načeloma mi gredo vprašanja v stilu:...."a je možno, da sem noseča?"... blazno na jetra, ampak tokrat pa:

Mala zirafa - vidim da res zelo upaš. Prav je tako. Držim pesti, da se bo čimprej "prijelo".
Srečno!

clock-img

27.09.2006, 08:36

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Tudi jaz sem imela izcedek na začetku in en dan kar dosti krvavela pa imam danes v naročju skoraj 4 mesece staro user posted image .

Veliko sreče

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

27.09.2006, 09:13

clock-img

martinuška

pencil-img

140

Tudi jaz imam pred normalno menstruacijo vedno tak izcedek, zato sem bila toliko bolj presenečena, ko mi je test pokazal pozitivno. Naslednji dan sem si zaradi tega šla kupit še en test, ker nisem verjela. Namreč, tudi bolelo me je v spodnjem trebuhu enako, kot me običajno pred menstruacijo. Oboje je namreč tudi znak vgnezditve ploda v maternico.

Ne vem no, saj zdaj si verjetno že tako daleč, da lahko narediš en test?

Tudi jaz ti želim veliko sreče. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem