writing-img

izcedek

clock-img

09.12.2008, 22:27

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! Imam eno vprašanje in upam, da mi boste lahko povedale, če je imela katera že takšne podobne izkušnje. Danes je 36 dan od moje zadnje menstruacije (navadno jo dobim med 34 in 39 dnem) in ko sem šla na wc sem na papirju opazila, malo rjavega izcedka.Drugače pa ga ni opaziti. Tudi bt je še vedno povišana. Ali je možno, da je to znak nosečnosti? Prosim napišite vaša mnenja. Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem.

clock-img

10.12.2008, 08:17

clock-img

Talibetun_tewhidi

pencil-img

51

mogoče je pa le začetek menstruacijeuser posted image . ampak lahko pa je ovulacijska kri.. nevem kaj ti reči. počakaj še malo pa boš videla, ali bo menstruacija ali ne.

clock-img

10.12.2008, 08:55

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Upam, da je vgnezditvena krvavitev. Pa test si že delala?

clock-img

10.12.2008, 08:58

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Dobro jutro. Js sem imela isto, par dni preden bo mogla dobit menstruacijo, sem imela tako krvavitev oz. izcedek, pa je bila vgnezditvena krvavitev. Tako, da držim pesti"

clock-img

10.12.2008, 15:03

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

No, jaz sem imela isto izcedek.....pri meni je napovedal menstruacijouser posted image ! Seveda upam, da gre pri tebi za kaj drugega....

clock-img

10.12.2008, 16:35

clock-img

druga

pencil-img

175

pri meni je tak izcedek tudi napovedal user posted image

naredi test, bo najboljše

clock-img

10.12.2008, 18:15

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Tako je se strinjam da je najboljše če narediš test in seveda upamo da bo s teboj vse ok user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 07:40

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Če je BT visoka že 17 dni od O, potem je to znak da si user posted image . Pri meni je to držalo. Za izcedek pa lahko rečem, da lahko pomeni prihod M ali vgnezditveno.

Vsekakor naredi zest in sporoči veselo novičko!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

clock-img

18.12.2008, 08:43

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Ojla!

1 teden po menstruaciji, sem cca. 3 dni imela rahlo rjavo obarvani izcedek. Močnejši je bil zjutraj, proti večeru pa je popolnoma izginil.
Koliko dni pa lahko traja vgnezditvena krvavitev? Je možno, da je to bilo to?
Čudno se mi zdi, ker je bilo po menstruaciji...

Hvala na odgovor in LP vsem

clock-img

18.12.2008, 08:46

clock-img

sontschica

pencil-img

904

men je user posted image  zamujala in potem sem dobil 5 dan ta izcedek, ki pa je nažalost napovedal user posted image .
upam, da je pri tebi vgnezditvena. držim pesti

clock-img

18.12.2008, 08:58

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Kdaj si ti imela izcedek sontschica? Jaz sem ga imela 1 teden po menstruaciji, ponavadi pa ga imam tako kot ti tik pred menstruacijo.
To bi bilo super, če bi bila user posted image , ker bi mojemu za rojstni dan konec meseca podarila user posted image

LP

clock-img

18.12.2008, 09:17

clock-img

sontschica

pencil-img

904

bejbika81 sem imela ta izcedek 5 dni po pričakovani user posted image , sem tut jst upala, da bo vgnezditvena, vendar se ja žal naslednji dan kar ulilo. tko da...

clock-img

18.12.2008, 09:34

clock-img

Anonimen

bejbika, ni možno, da si imela vgnezditveno. Tudi če je bila ovulacija po končani M, vseeno potem rabi kakšen teden, da se vgnezdi. Tako, da je prehitro.

Najbrž se ti sluznica ni dovolj očistila in si zato dobila tisti izcedek, kar pomeni, da je to stara kri od M. Meni se to vedno dogaja. Še en teden po M imam rjave izcedke, pa potem spet okoli 20 dne pa tja do M.

clock-img

18.12.2008, 11:40

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Upanje še vedno obstaja… Mogoče pa se je kaj »primlo« po tistem ali pa se še bo… Mi veselo delamo naprej! Bomo videli, mogoče pa Božiček vseeno pride – z zamudo.

LP

clock-img

28.12.2008, 17:23

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Danes mineva 14 dni od moje ovulacije in dva dni nazaj sem imela tak rjav izcedek a je možno da je bila to vgnezditvena krvavitev?

clock-img

28.12.2008, 18:41

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Seveda je možno, da je vgnezditvena - ni pa nujno, da je. Najbolj zanesljiv odgovor na to vprašanje ti bo dal test.

clock-img

28.12.2008, 20:15

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Sem ga delala dons zjutri pa je pokazal negativno mogoče je še prehmal.user posted image

clock-img

02.01.2009, 23:19

clock-img

čipka

pencil-img

1652

malo rjavega izcedka.Drugače pa ga ni opaziti. Tudi bt je še vedno povišana. Ali je možno, da je to znak nosečnosti?

ja, jaz sem ga tudi imela-pa sem bila že 4 tedne noseča...pa srečno!user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem