writing-img

izcedek

clock-img

03.06.2005, 09:11

clock-img

martita

pencil-img

734

Pozdravljene,

do nepričakovane :hudicek: je še pribljižno 2 dni, danes je 27. dan (ponavadi me obišče na 29 - 33 dni, in na hlačkah sem opazila rahlo obarvan izcedek. Navadno me :hudicek: obišče brez kakršnihkoli najavljanj, z obilnim špljuskom, tako da si težko razlagam kaj je zdaj to. Zjutraj sem si dala mini vložek, za vsak slučaj, vendar o M ne duha ne sluha. :zmeden:
Kaj mislite?

LP,
martita :muca:

clock-img

03.06.2005, 09:44

clock-img

svizc

pencil-img

121

bo še prišla. ponavadi ti izcedki ne pomenijo nič dobrega;) ampak prihod veličastne:hudicek:
no mogoče je pri tebi kaj drugega.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.06.2005, 09:50

clock-img

kajča

pencil-img

595

pri meni je bilo ta mesec podobno, na 28.dan sem dobila rahlo obarvan izcedek, zelo malo ga je bilo zjutraj in zelo malo zvečer. Potem je mi je naslednja 2 dni pomalo kapala svetlo rdeča, skoraj roza kri, večino bolj če sem šla na WC, je bil papir potem roza. Danes po 4 dneh je konec. Ne vem ali je bila to :hudicek: ali ne, ker imam ponavadi bolečo in kar celi krvavi kosi gredo iz mene, tokrat pa nič

clock-img

03.06.2005, 09:55

clock-img

martita

pencil-img

734

živ,

kajča, tud pri meni je vedno tako....vedno se pokaže v vsem svojem izobilju in to že 1. dan! :)-
Kaj pa ti, a si delala test???

clock-img

03.06.2005, 10:13

clock-img

kajča

pencil-img

595

sem včeraj, pa je bila le ena črtica

mal se mi že meša, pa moj:love: mi pravi, naj se pač sprijaznim ja je bila :hudicek: in gremo ta mesec v nov boj, ampak men se je zdela ta krvavitev čudna in nič podobna običajnim :hudicek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem