cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izcedek iz bradavičke

clock-img

20.08.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

ojla punce!
se je ze zgodilo kateri kaj takega-danes sem iz bradavicke opazla nek iscedek ne bel in ne rumen, nekaj vmes. do m je pa se 2 dni..saj to je prehitro za kakersen koli znak. a ne? no saj je bila komaj kaplica ali 2

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 20.8.2007 23:06:16 >

clock-img

20.08.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

to je prolaktin

clock-img

20.08.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

in se vedno nevem user posted image

clock-img

20.08.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in se vedno nevem user posted image

mal pobrskaj, pa boš vedela. pri večini deklet ne pomeni nobenega znaka nosečnosti, če to misliš. pri kaki, ki pa ima že malega otroka, pa lahko. Ni pogoj, prej izjema. kaj pa to je, pa je že veliko napisanega, malo se pa lahko potrudiš

clock-img

20.08.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

aha...sedaj sem prebrala kaj je to..sam pise pa tudi da se to zgodi zenskam, ki so ze dojile, jaz pa niti zanosila se nisem...sedaj pa res nic vec ne razumem

clock-img

20.08.2007, 19:14

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

jaz se tudi bojim da gre za povišan hormon prolaktin..če je hormon povišan, lahko doseže takšno stanje kot med nosečnostjo...morda zato izcedek...če se trudiš že dalj časa na user posted image  pa ni uspeha, prosi G. da ti naredi hormonske preiskave, lahko pa prolaktin izmeriš tudi v laboratoriju adrialab na parmovi v ljubljani (cca. 8 eur mislim da stane)

clock-img

20.08.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

ne, ne dogaja se samo ženskam, ki so dojile. tudi jaz še nisem zanosila nikoli, pa ga imam povišanega in tudi izcedek iz dojke najmanj 7 let, če ne več. Pejdi na preiskave in ne stiskaj si izcedka, ker to samo poveča še več izcedka in še več prolaktina

clock-img

20.08.2007, 19:41

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

ja, in res, ne dogaja se samo ženskam ki so že zanosile, sama se žal že dalj časa trudim za prvega user posted image  prolaktin pa imam oz. sem imela povišan več kot 10x..vzroki so lahko različni..

clock-img

20.08.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

res vam hvala, takoj zjutraj bom sla do ginekologa..
res hvala

clock-img

20.08.2007, 21:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moja prijateljica je imela izcedek iz dojk (mleko), ko je jemala tablete za želodec (Tametil, ki se predpisuje tudi za nastanek mleka pri mamicah). Nikoli ni bil noseča. Piše v navodilih, da je to stranski učinek. Tako da je tudi to ena možnost, če mogoče kaj takega jemlješ.

clock-img

21.08.2007, 09:38

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Ne odlašaj, kar na pregled se naroči!
Velika verjetnost je da gre za povišan hormon prolaktin.

clock-img

21.08.2007, 17:29

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

anonimna me zanima kaj si kaj izvedela pri G.?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem