writing-img

izcedek iz bradavic

clock-img

18.09.2007, 19:51

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

danes sem si malo stisnila bradavico in iz nje je priteklo malo tekočine. par kapelj. iz obeh dojk. prozorna, rahlo belkasta tekočina.
zanimajo me vaše izkušnje. namreč menstruacije ne pričakujem čez 5 dni..
gre le za hormonsko neravnovesje?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

18.09.2007, 21:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem imela izcedek le v nosečnostih. Lahko pa je vzok v hormonih (kar je v  user posted image  tudi),

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2007, 22:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem imela izcedek iz dojke prvič okoli 4.meseca nosečnosti. Za tako zgodaj še nisem slišala.user posted image

clock-img

18.09.2007, 22:37

clock-img

polma

pencil-img

1836

Želim ti,da čez 5 dni ugledaš user posted image !  Sem že slišala za izcedek iz dojk v tako zgodnji nosečnosti. Če pa pride user posted image , izcedek pa ostane, ti predlagam da si greš izmerit vsebnost prolaktina v krvi. Če malo bolje pogledaš po temah (vtipkaj-prolaktin, bromergon), je o izcedku iz dojk že veliko napisanega. Lahko ga povzroči, kot si že sama pomislila, hormonska motnja. Kot rečeno, držim pesti za prvo varijanto user posted image

clock-img

18.09.2007, 23:25

clock-img

Anonimen

Tudi jaz držim pesti zauser posted image user posted image !!!!!

clock-img

19.09.2007, 10:46

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

punce, hvala za odgovore.

dr. pušenjaku sem pisala in mi je odgovoril: da on ne razume zakaj si stiskamo bradavice. da je normalno, da potem kaj priteče. še posebno v drugem delu ciklusa.

upam, da je to to in da ni res povišan prolaktin.
seveda, če ne bo user posted image user posted image  bom malo obiskala ginekologinjo.

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem