cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izcedek iz dojke

clock-img

08.09.2008, 12:32

clock-img

teičy

pencil-img

92

Pozdravljene!

Sem v 20. tednu nosečnosti in se mi že 3 tedne redno vsako noč pojavlja izcedek iz obeh dojk. Zdi se mi da je to malo prehitro. kaj vi menite? se je še kateri to zgodilo tako tgodaj?

Za odgovore se vam zahvaljujemuser posted image

clock-img

08.09.2008, 12:37

clock-img

Anonimen

Nič neneavadnega.Kar privadi se :)

clock-img

08.09.2008, 12:39

clock-img

*nina*

pencil-img

686

ja meni in isto tam okoli 18-20t, to ni nič narobe, enim še prej, poznam eno, ki ji je teklo od 12t. Enim prej drugim kasneje. to pa ni mleko ampak mislim, da se reče kolostrum, prozorna tekočina.

clock-img

08.09.2008, 12:41

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

jst sem to opazla v 14 t...... nisem niti vprašala nič sej pomoje je normalno....

clock-img

08.09.2008, 15:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2008, 17:18

clock-img

Anonimen

Povsem normalno, gre za kolostrum.

clock-img

09.09.2008, 22:26

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: teičy

Pozdravljene!

Sem v 20. tednu nosečnosti in se mi že 3 tedne redno vsako noč pojavlja izcedek iz obeh dojk. Zdi se mi da je to malo prehitro. kaj vi menite? se je še kateri to zgodilo tako tgodaj?

Za odgovore se vam zahvaljujemuser posted image

Nič ni zgodaj, ne sekiraj se. Enim začne prej teči iz dojk, drugim kasneje.
Meni recimo nikoli nič ni teklo iz dojk dokler nisem rodila, zdaj pa sem prava "mlekarica"  user posted image user posted image   Mala je stara že 11 mesecev in se še vedno kar veliko dojima user posted image user posted image user posted image
Pa srečno user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.09.2008, 09:38

clock-img

teičy

pencil-img

92

punce hvala za vse vaše odgovore.user posted image user posted image user posted image

res ste fajnuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem