writing-img

izcedek iz nožnice

clock-img

18.08.2010, 09:16

clock-img

Anonimen

Že nekaj časa opažam, da imam iz nožnice izcedek (zelo malo) in ta reč je zelo,  zelo neprijetna, ker ga sama zavoham in me zelo moti.
Je imela katera od vas tak problem in kako ga je rešila.
hvala in LP

clock-img

18.08.2010, 11:36

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja. Neprijetno je, moteče.

Kupi si ščitnike perila, pa potrudi se nosit čimbolj naravne materiale. In pojdi h ginekologu, boš dobila canesten. Ene take vaginalne tablete (najbrž), ki pa pomagajo pri teh vnetjih.

clock-img

18.08.2010, 19:39

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Canesten se dobi tudi brez recepta.

Sama sem si kupila nožnične kaspule gynophilus od dr. Gorkiča. Dobiš v lekarni. en teden si daš v nožnico po eno kapsulo zjutraj in zvečer. Meni se je stanje izboljšalo.

clock-img

19.08.2010, 07:19

clock-img

punci

pencil-img

146

jaz se s tem borim že 3 mesece, sploh se ne morem znebit. Da o tem kakšen vonj je med user posted image raje ne govorim. Sprobala vse Canesten, sprememnila prehrano, še ene druge vaginalne globule - terapija 7 večerov si jih daješ v nožnico, jogurt na tampon pa ponoči noetr, potem bombažno perilo pa nič tangic pa ajej svašta sem sprobala pa se ne morem znebit. Se umiri za kaki dan dva pol pa spet ovo na novo

clock-img

19.08.2010, 07:40

clock-img

Senčka

pencil-img

17

Imela sem gljivično vnetje skoraj pol leta. Pomagala mi je edino vaginalna krema Vitagyn C od Gorkiča.

clock-img

19.08.2010, 11:23

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

saj zato pa boljše, če gre do ginekologa, da ne bo sama stran metala denar za nekaj, kar ji na koncu sploh ne bo pomagalo

clock-img

19.08.2010, 11:26

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Če je vnetje, opusti mehčalec. Ta tudi včasih "nagaja".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem