cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izdelava črk

clock-img

11.10.2010, 21:01

clock-img

Kimi6

pencil-img

146

Živjo,

mojima otrokoma bi rada izdelala en okrasek za na vrata (ime), pa me zanima, ker vem da je katera od vas to že sigurno delalala, da mi malo opiše postopek. Danes sem bila v Prometeju pa kalupov za črke nimajo. A ste ve to same izdelale. Iz katere mase ste pa delale, ker jaz sem tam videla tud ene barvaste mase, pa me zanima, če je lahko masa tudi že barvasta, ali se izdela samo iz gline oz. po pravici povedano ne vem iz česa. Dajte  mi malo pomagat, ker v Prometeju je tok enih stvari za to, da sem jaz čisto izgubljena, ne vem kaj je bolje.
Hvala in lp

clock-img

11.10.2010, 21:06

clock-img

tix

pencil-img

908

tuki imajo:

klik

klik

Jaz sem jih vlila in pobarvala z akrilnimi barvami

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 11.10.2010 22:21:26 >

clock-img

11.10.2010, 21:26

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

JAz delam take:

user posted image

user posted image
user posted image
http://malenoreideje.blogspot.com/2009/01/e-rke.html

Imajo pa kalup v Antusu, nekih 10-12€ stane, od Eberhard Faberja.

clock-img

11.10.2010, 21:26

clock-img

Kimi6

pencil-img

146

u hvalauser posted image , katero maso si pa vlila not, a mi malo razložiš postopek?

clock-img

11.10.2010, 21:57

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Vlivam z maso stewaform, se mi zdi (bom sla na vrecko pogledat) - taka modra papirnata vrecka je, 3€ stane kila, imajo pa tudi v Mercatorju in Sparu jo, pri teh "prometej" zadevah. Najcenejsa je v Obiju, mislim, da 2.80e user posted image  Je najcenejsi od teh gips mas in meni je cisto ok, pa nikoli ne mesam v takem razmerju, kot na vrecki pise, ampak cist po obcutku (vec vode dam). Pa prezivijo koncni izdelki tudi padce na tla - vsi seveda ne, nekateri pa. Tele crke so mi popadale dol z vrat, ampak so padle na tepih, tako da se niso razbile. Nekje na blogu bi znalo bit napisano še kaj več - klikni na oznako gips (je tam link pri črkah).  

clock-img

11.10.2010, 21:58

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Aja, barvam pa z akrilnimi barvami, ker so obstojne, ne puscajo sledi in jih ni treba lakirat.

clock-img

12.10.2010, 08:24

clock-img

Kimi6

pencil-img

146

najlepša hvala, grem mal a anus še pogledat, pa da nekaj naredim.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem