writing-img

izginila opravilna vrstica

clock-img

11.01.2008, 20:50

clock-img

eya

pencil-img

4615

Saj ne vem, kako bi dala naslov temeuser posted image

V glavnem-mulček mi je mogu nekaj tipkat po tipkovnici, pa zdaj ko sem na netu, nimam tiste spodnje vrstice, kjer je start, pa razna okenčka, pa čas na desni,...  Se skrije, ko grem z miško višje po ekranu. Kako dobim to nazaj? Sem že sama skušala najt, kje se to popravi, pa neuspešno?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.3.2008 15:01:41 >

clock-img

11.01.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

ko se ti pokaže klikni z desno- lastnosti in tam poglej, da nimač kljukice samodejno skrij opravilno vrstico

clock-img

11.01.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

A vrstica se ti pokaže, če greš z miško dol?
Potem naredi desni klik na gumbu Start/Lastnosti/Kljukico ven na Samodejno skrij vrstico.

clock-img

11.01.2008, 21:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mah, zdaj mi še vedno čudno dela... pa nimam kljukice pri Samodejno skrij opravilno vrstico. Zdaj, ko imam odprta dva internet explorerja, je vse ok, če odprem pa še tretjega, se mi samo pri tem spet skrije opravilna vrstica, pa tista zgornja (sa se ji reče naslovnauser posted image ) tudi. Mogoče bi morala restartat računalnikuser posted image

clock-img

11.01.2008, 21:13

clock-img

Anonimen

Reštart ni potreben. Samo ne razumem najboljše kakšno stanje imaš zdaj.

clock-img

11.01.2008, 21:15

clock-img

Anonimen

Lahko, da moraš samo prijet to opravilno vrstico na robu in jo razširit. Recimo jaz imam tako široko, da imam gumbe v dveh vrsticah.

clock-img

11.01.2008, 21:21

clock-img

eya

pencil-img

4615

V bistvu je tako, da se mi pri tem tretjem (ali vsakem nadaljnem odprtem explorerju) opravilna vrstica sploh ne prikažeuser posted image  Opravilna vrstica se mi sploh ne prikaže? Pri prvih dveh explorerjih je pa vse ok? Čudno!

clock-img

12.01.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

Ej sploh ne vem. A ti to zdaj govoriš o programu IE, pa tam nimaš statusne vrstice (View/Status bar in View/Toolbars/...). Ali pa nimaš v Windowsih opravilne vrstice (Start/Properties/Hide task bar).
Takrat, ko praviš, da se ti prikaže, naredi desni klik na njej (ne na gumbu od IE) in poglej, če imaš kako kljukico preveč.

clock-img

12.01.2008, 08:59

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri lastnostih označi - taskbar allways on top, ali lock taskbar

iz malega zraste veliko

clock-img

12.01.2008, 09:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Punci, hvala. Danes vse dela normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem