cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izkušnje z dr.Beseničar Nova gGorica

clock-img

30.01.2008, 15:07

clock-img

ETAN

pencil-img

24

Pozdravček,sem v 8t nosečnosti in po 1 SS. Zanima me če je katera iz Nove Gorice in obiskuje dr.Beseničar. Zanima me kako je znjo al ste zadovoljne in če komplicira pri napotnicah za bolniško, če imaš težave.
Hvala za pomoč, kajti sem zamenjala g. in sem bila pri njej samo 1 krat po SS.
papa

clock-img

30.01.2008, 15:11

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Dr. Beseničarjeva je čudovita ginekologinja. Ni sicer moja, ampak sem jo imela pri porodu, ampak kolegice, ki hodijo k njej tako pravijo. Samo zaupaj ji in bo vse dobro. user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

30.01.2008, 15:49

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ojla. Beseničar je moja G. Ženska je super, stvari ti pove take, kot so, se full zavzame. Pa prijazna je, sploh je ne morm prehvalit! Glede bolniške...meni jo je dala brez problemov, sem doma zaradi krvavitev že 3. teden, pa še mi je podaljšala. V glavnem, ženska je super! Pa nove paciente tudi še sprejema.

clock-img

30.01.2008, 16:04

clock-img

cofk

pencil-img

85

jst hodim k njej. je res super...ful prijazna, vse ti pove... tolk fajn zdravnika še nism vidla :)
sicer še nimam izkušenj kako je pri njej ko si noseč, ampak kar sem bila jst pri njej je blo use fajn.

clock-img

16.03.2009, 10:39

clock-img

marantz

pencil-img

273

Sem klicala, ma žal ne sprejema novih pacientk. Kdo še sprejema nove?

clock-img

16.03.2009, 11:44

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

probaj dr. Ireno Rijavec v Šempetru v zd. Meni je ona zakon!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem