writing-img

izliv sperme ponoči

clock-img

26.03.2007, 17:42

clock-img

Anonimen

Danes ponoči pol dveh začne jokati najina user posted image . Ko pogledam gor začutim v nosu vonj po spermi. Zbudim user posted image in ga vprašam kaj je počel,... Odgovori mi da nima pojma od kot in gdaj se jezgodilo. Imel je vse skos še po pižami!

Kaj je to možno?

clock-img

26.03.2007, 17:44

clock-img

Anonimen

mokre sanjeuser posted image

clock-img

26.03.2007, 17:49

clock-img

muška

pencil-img

3223

diiivje sanje, bi jaz rekla user posted image user posted image

clock-img

26.03.2007, 18:23

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Divje mokre sanjeuser posted image .
A dost sexata?user posted image  Joke. Lahko je res to, ampak to ni nič posebnega. Jaz sem mnenja, naj v sanjah kar uživa user posted image

clock-img

26.03.2007, 18:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

kako si zavohala,saj sperma nima vonjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2007, 18:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ona

kako si zavohala,saj sperma nima vonjauser posted image user posted image user posted image

Kaj????Ti pa še nisi sperme od bliz vidlauser posted image user posted image user posted image  Seveda ma vonj, jaz sam v sobo stopim, pa vem, če je blo kj mokrih sanj, pa najsibodi v budnem ali nebudnem stanjuuser posted image

clock-img

26.03.2007, 18:56

clock-img

Anonimen

Ima vonj,ima.Bolj moški je papricirano,pa čebulo in česen močnejši je vonj.user posted image user posted image
Pravijo,da se vsi prehrambeni grehi okusijo v spermi.user posted image user posted image

clock-img

26.03.2007, 19:11

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Luškano user posted image user posted image user posted image user posted image Vonj pa ma, seveda, jaz bi jo zavohala na 100 metrov user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.03.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Jz bi tut take sanje?!

clock-img

26.03.2007, 19:54

clock-img

Anonimen

Definitivno mokre sanje.user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2007, 20:04

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Seveda ja možno, zakaj pa ne? naj uživa v sanjah

clock-img

27.03.2007, 09:39

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

dej ga mal upraš kva je sanjal user posted image  morda ti izda kako noro zanimivo in orgazmično zgodbico...probajta jo udejanjit v resničnem svetu.....user posted image

clock-img

27.03.2007, 09:57

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

user posted image user posted image user posted image

Jz bi tut take sanje?!

Težka bo. user posted image  Kako hudiča boš izločila spermo user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.03.2007, 10:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ona

to sm tud jst hotla vprasat...

al pa mojmu ne bazdi zaradi tega, ker pac ne je ne cesna ne cebule ne cilija ne...thanks god hehe

clock-img

27.03.2007, 10:26

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

mokre sanje.. uuff.. to pa nisem doživel že vsak dve dekade (star sem tri) :)

se pa to dogaja z moškimi ki zelooo dolgo ne sexajo.. kopičenje semen pač.. samo vroče sanje niso dovolj user posted image

clock-img

27.03.2007, 10:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

se pa to dogaja z moškimi ki zelooo dolgo ne sexajo.. kopičenje semen pač.. samo vroče sanje niso dovolj user posted image

al pa nenasitnim noseckam (pa ne mislit, da moj zanemarja svoje partnerske "obveznosti"...sploh ne)user posted image

clock-img

27.03.2007, 10:34

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

al pa nenasitnim noseckam (pa ne mislit, da moj zanemarja svoje partnerske "obveznosti"...sploh ne)user posted image

pa tvoja tut kej po česnu bazdi? user posted image

clock-img

27.03.2007, 10:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

pa tvoja tut kej po česnu bazdi? user posted image

hej hej hej...ne bit nesramnuser posted image ...sicer pa, ce bi sam iz ust bazdil, bi mogla v dnevni spat...in kontra...sva oba pac taka ultra huda vohaca :))

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 27.3.2007 10:46:06 >

clock-img

27.03.2007, 11:41

clock-img

Taula

pencil-img

6340

kako si zavohala,saj sperma nima vonja

to sm tud jst hotla vprasat...

al pa mojmu ne bazdi zaradi tega, ker pac ne je ne cesna ne cebule ne cilija ne...thanks god hehe

Moj lubi ne je nič od tega, pa jo voham. Samo meni diši.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.03.2007, 11:43

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

vsi človeški sokovi imajo vonj.. če jih nimajo.. obiščite zdravnika user posted image

clock-img

27.03.2007, 11:52

clock-img

Anonimen

Nooo sej je vseen.. eni jo vohajo ocitno.. drugi pa ocitno ne.. user posted image

clock-img

27.03.2007, 11:55

clock-img

Anonimen

Pa še zdravilna je,polna beljakovin.Super tudi za kožo,ker jo polepša.user posted image user posted image

clock-img

27.03.2007, 11:59

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

user posted image

skratka.. upam, da ne bom mel mokrih sanj.. kar pomeni da ne bom dubu vsaj 1 mesec user posted image

clock-img

27.03.2007, 12:05

clock-img

Anonimen

Ja.. odvisno.. mogoc pa katero to zrajca..

Kaksna lahk pomisli tud na to.. da je o njej sanjal?! Tud take so.. :))) user posted image user posted image

clock-img

27.03.2007, 12:11

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

aja? .. a tut tok naivne obstajajo? user posted image user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem