cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izpadanje las v nosečnosti

clock-img

04.11.2008, 20:56

clock-img

daisyb

pencil-img

419

Pozdravljene,

se še katera srečuje s problemom izpadanja las v nosečnosti? povsod sem prebirala, da ti lasje postanejo lepši in močnejši v nosečnosti..da začnejo izpadati po porodu. meni izpadajo že sedaj..sem šele v začetku nosečnosti. že prej so mi izpadali, vendar so se mi po uporabi kozmetike rougj zelo izboljšali..sedaj pa, kljub uporabi teh kapljic mi zelo izpadajo.

kaj naj naredim? ali je to bolj povezano z letnim časom, kot z nosečnostjo:-)?

lp,

daisyb

clock-img

04.11.2008, 20:57

clock-img

frutolina

pencil-img

766

Ma jaz bom počasi plešasta user posted image  pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti user posted image  

clock-img

04.11.2008, 21:11

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Moji tudi niso bili nič čudoviti vnosečnosti, čist običajno mastni...user posted image
So mi pa začeli precej izpadati po porodu, stanje pa sem malo izboljšala z ampulami Fitoval.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

04.11.2008, 21:14

clock-img

dido

pencil-img

77

Joj, ne govori. Jaz sem mislila, da bom izgubila vse lase, dobila sem grozne mozolje, moji drugače trdi nohti, so bili kot papir, koža mastna, lasje mastni. Groza ! No, po porodu se je stanj normaliziralo, tam nekje 3.mesece po porodu so mi znova začeli izpadati lasje, vendar so hitro nehali. Sedaj je znova vse po starem, tako da brez skrbi user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:18

clock-img

daisyb

pencil-img

419

hvala..

meni se tud mastijo...drugače pa nimam še kakih drugih težav s kožo (upam, da me ne še čaka:-)

lp,

daisyb

clock-img

04.11.2008, 21:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

men so šli prve 3 mesece šopi las dol-še čudno da jih je kej na glavi ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej imam pa take lase kot pred nosečnostjo-sem pa v 25tuser posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:55

clock-img

bina30

pencil-img

526

Po navadi prve 3 mesece telo malo ponori, ker se brani proti "zajedalcu", zato nam je slabo, koža je mastna in mozoljasta, lasje izpadajo. Pri meni je bilo obakrat tako. Sedaj sem drugič noseča (23t) in se za razliko od prvih 3 mesecev počutim odlično, koža se mi je malo pomirila, ni mi nič slabo, polna sem energije, frizerka je opazila polno malih laskov, ki rastejo ob lasišču in me je vprašala, če so mi kaj izpadali (seveda so mi!!!).

Tako, da brez panike, ne boste plešaste!!!!user posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 23:44

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost...
No sedaj ko sem N pa itak da spet...

clock-img

05.11.2008, 10:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ma jaz bom počasi plešasta user posted image  pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti user posted image  

Jaz tudi. user posted image  Ko si perem lase, jih toliko iz banje poberem da čusno, da imam sploh še kakega na glavi. user posted image

Mislim, da z raznimi preparati in šamponi tega ne moreš odpravit, ker je to hormonsko dogajanje in tako mora biti. Po prvi nos. se je stanje pri meni uredilo šele nekaj mesecev po porodu.

clock-img

05.11.2008, 10:48

clock-img

loveforever

pencil-img

554

pri prvi user posted image  so mi lasje začeli izpadati po porodu. sedaj pa sem v 8 tednu in se vsako jutro zbudim z pojštrom polnih las, tudi ko si glavo operem in se obrišem so sami lasje, ... tako da upam da mi jih še kaj ostane:)

clock-img

05.11.2008, 11:47

clock-img

*blu*

pencil-img

356

Jaz sem imela v prvi nosečnosti krasne, goste lase, nič niso izpadali.
Sedaj sem v desetem tednu in je groza že kakšen mesec. Las vsepovsod polno. Imam pa tudi drugače bolj poudarjeno sezonsko izpadanje. Upam, da se stanje čimprej normalizira.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

clock-img

05.11.2008, 12:04

clock-img

acitak

pencil-img

745

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost...
No sedaj ko sem N pa itak da spet...

enako k pri bjondi, ampak spomladi mi tud bolj izpadajo

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

05.11.2008, 12:31

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Meni so izpadali le prvo polovico nosecnosti, zdaj v drugi pa nic vec - kot bi bili zabetonirani!

clock-img

05.11.2008, 16:53

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Tudi meni precej izpadajo. Poleg tega so se mi pa tako izravnali, da mi iz glave visijo kot špageti.user posted image  Prej sem imela namreč naravno rahlo skodrane.

clock-img

05.11.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Probajte od Ilirije koprivin šampon. Ima isti vonj, isto embalažo kot 50 let nazaj, pomaga pa. Vsaj meni je. Ampak mi je naredil pa grozno suhe lase, tako da sem ga kombinirala z Nivejinim regeneratorjem za lase, ki pospešuje rast las.

clock-img

06.11.2008, 08:14

clock-img

nežka

pencil-img

289

Vsaka ženska po svoje odreagira na nosečnost. Tudi meni so izpadali na veliko. Nimaš kaj, več kot toliko si s šamponom tudi ne moreš pomagati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem