writing-img

izpis iz vrtca

clock-img

12.09.2006, 10:33

clock-img

bulca

pencil-img

2

Hojla,

v ponedeljek imam možnost  vpisa in podpisa pogodbe v novem vrtcu, ki je zelo blizu mojega doma (en fantek se je izpisal) do zdaj pa sem sina 1 teden uvajala v drug vrtec. Ali lahko nastane problem pri izpisu in ali lahko  že v poned podpišem novo pogodbo, glede na to da bom 5 dni prej (v sredo) šele izpisala
sina iz starega vrtca. Nekje sem slišala da imaš 14 dni odpovedni rok? Ali ima katera izkušnje s tem?
Kako je pa s plačilom?

Hvala in lp  bulca

clock-img

12.09.2006, 10:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Verjetno ti bodo šli na roko in tako, je pa res, da je odpovedni rok 15 dni prej.

Ampak povej za situacijo in upam, da se bo uredilo. Glede plačila pa boš verjetno plačala za tiste dni, kot je bil notri, eventuelno za cel mesec, če ne bo šlo drugače.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

12.09.2006, 10:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ko se mi je ponudilo mesto v sedanjem vrtcu (v začetku oktobra), sem za vrtec, v katerem je bil prej, naredila izpis še isti mesec, do konca oktobra je bil v starem vrtcu, z novembrom pa je šel v novega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem