writing-img

izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor?

clock-img

27.05.2011, 20:11

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljene.
Odločbo o odmeri dohodnine, sem dobila v prvi tranši.Podala sem ugovor,ker sem pozabila dati v olajšavo otroka.
Še nisem dobila nove odločbe.A nakazilo dobim vseeno kot prva franša ali v drugi?

http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2010/predvideni_datumi_ugovorov_vracil_in_doplacil_dohodnine/

clock-img

27.05.2011, 20:21

clock-img

katjes

pencil-img

530

Če si vložila ugovor, denarja danes nisi imela nakazanega na TRR oz. ti ni  treba plačati obveznosti.
Ko boš pa dobila rešeni ugovor - odločbo, boš pa dobila tudi nakazilo na TRR. Prve odločbe se bodo izpisovale v juliju!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

27.05.2011, 20:32

clock-img

glen

pencil-img

1870

katjes hvala.
Se pravi dobim pol izplačilo v drugi franši 27.7.?

clock-img

27.05.2011, 20:57

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Oj...še jaz nevednica....user posted image glede teh stvari sem vedno v oblakih in se nanje spoznam kot zajec na boben, vendar me zanima, kaj je z mano, ki še odločbe nisem prejela...a so pozabili name?user posted image
Pa sori glen ker smetim...

clock-img

27.05.2011, 21:10

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Če si dala ugovor boš po vsej verjetnosti dobila še bolj pozno in ne v drugi tranši.Midva sva isto pozabila vpisat otroka pred dvema letoma pa sva pol dobila šele oktobra vrnjeno dohodninouser posted image nama je rekla gospa tam ugovore obdelajo potem ko dajo ven vse odločbe in ker ugovorov veliko pač traja dljeuser posted image

clock-img

27.05.2011, 22:43

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Oj...še jaz nevednica....user posted image glede teh stvari sem vedno v oblakih in se nanje spoznam kot zajec na boben, vendar me zanima, kaj je z mano, ki še odločbe nisem prejela...a so pozabili name?user posted image
Pa sori glen ker smetim...

ti jo dobiš jutri ( če poštar hodi k vam tudi ob sobotah), če ne pa v ponedeljek, ker so danes šle odločbe na pot,... in izplačilo je 27.7.
Preberi TULE

clock-img

28.05.2011, 08:57

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

druga tranša gre ven 31.5. to se pravi v torek

clock-img

28.05.2011, 13:33

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

druga tranša gre ven 31.5. to se pravi v torek

oja, sorry, sem slabo prebrala s spletne strani,..user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem