writing-img

izpolnitev vloge za vpis v vrtec

clock-img

21.01.2010, 07:04

clock-img

teja28

pencil-img

236

Jeseni gre v vrtec moj sin, katerega biološki oče ni moj trenutni partner. Ker se misliva s trenutnim user posted image  naslednji mesec poročiti, me zanima, kaj naj potem, ko bom oddajala vlogo za vpis v vrtec napišem pod stolpec o podatkih o očetu. Verjetno ne podatkov biološkega očeta, ki z otrokom nima nič, ampak verjetno pa tudi ne podatkov moža, ki ni njegov 'pravi' oče. Kaj, torej?

clock-img

21.01.2010, 09:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js verjetno glede na to da ne živite skupi in verjetno po otroka ne bo prihajal nebi nič napisala..mojedva sta ločena in vedno ko je blo treba napisat rečmo še kje podatke o očetu sem vedno pustila prazno..u končni fazi ni moj skrbnik..sj se ne spomnm več kaj točn morš izpolnt vendar jaz kot mati "samohranilka" nebi dala npr tel.št. in da ko je otrok bolan da pokličejo očeta..tko js razmišlam..sj ne vem a si samohranilka ampak vseeno..
no ampak da bi bla res ziher bi pa vseeno poklicala v vrec in vprašala..vem da me je parkrat kej zanimal ne sicer zaradi vloge in sem poklicala kr tja in so bli izredno prijazni..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

21.01.2010, 09:18

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Pokliči v vrtec.za prihodke pa moraš pisati sedanjega partnerja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem