cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izpuščaji po telesu

clock-img

29.02.2008, 08:24

clock-img

žarnica

pencil-img

706

hčerka (skoraj 6.m) ima že 3.dan izpuščaje po trebuščku,prsih,pleničnem predelu, po hrbtu in za vratom. Ji pa izginjajo in se nazaj pojavijo.user posted image

Mehčalca in praška nisem menjala, je samo mleko,nimam pojma zakaj bi se ji spustilil.

sicer sva naročeni danes pri pediatru,pa me zanima,če je še kak dojenček imel takšne izpuščaje,bolj fleke?

Sem brala tudi o 6.bolezni,samo ni imela vročine.

clock-img

29.02.2008, 09:07

clock-img

jaša2

pencil-img

658

ne vem točno, kak zgleda 6.bolezen. moja ima po trebuščku, na vratu in na hrbtu ponavadi take rdeče pikice od potenja.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

29.02.2008, 10:28

clock-img

žarnica

pencil-img

706

sva bili pri pediatru in  sumi na rdečke,ali pa na 6.bolezen. Ni siguren.user posted image Zdaj jo moramo samo opazovati

clock-img

29.02.2008, 11:46

clock-img

jaša2

pencil-img

658

kak pa tej izgledajo ti izpuščaji in fleki? a so samo tu pa tam kakšen, al so se čist gosto izpustili?
da malo vem...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

29.02.2008, 13:58

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Pri nas je enako!!!! Pri takšnih izpuščajih najprej posumijo na gliste, pri nas je bilo negativno. Dobili smo fenistil, ki ga smo jemali par dni, sedaj pa čakampo če se bo ponovilo. če se ponovi je sum na alergijo.

clock-img

29.02.2008, 20:30

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Kako izgledajo izpuščaji? Zdaj ima že pikice(rdeče) po vsem telesu,tudi na rokicah in nogicah. PA vrat je cel flekast-temnordeč flek. Izgleda res kot rdečke.user posted image

clock-img

29.02.2008, 20:31

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Pri nas je enako!!!! Pri takšnih izpuščajih najprej posumijo na gliste, pri nas je bilo negativno. Dobili smo fenistil, ki ga smo jemali par dni, sedaj pa čakampo če se bo ponovilo. če se ponovi je sum na alergijo.

NO,meni je pediater rekel,da alergija sigurno ni. Saj nima biti na kaj. Da za alergijo so drugačni fleki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem