cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izpuščaji po trebuščku

clock-img

23.03.2007, 16:53

clock-img

hebeba

pencil-img

99

Lepo prosim, če je katera že imela kakšno izkušnjo s tem naj mi da kakšen nasvet.

Moj sinček je star 2,5 meseca in uporabljam pleničke pampes pa so se mu po trebuščku napravili majhni izpuščajčki izgleda kot neka alergija. Ali so krive pamperske? Imam pa te active baby (4-9kg).
Zdaj sem mu umila s kamilico in namazala z bepanthenom.

Kaj mi svetujete?

hvala za odgovore!

lp

clock-img

23.03.2007, 19:39

clock-img

san

pencil-img

4176

Glede na to, da je še tako majhen, verjetno ni od hrane. Čisto možno, da je od pleničk. Moj je imel na vse pamperseve alergijo, pa na dm-jeve... (pikice je imel po trebuščku spodaj, spodaj po hrbtu in ritki) , kolikortoliko so mu ustrezale huggies-ove, pa ene Eco plenice iz Mullerja - v bistvu se pikice ne pojavljajo več od 2. leta, ko je nahal plenice nosit.

Naredila pa bi točno to, kar si naredila sama (no, to tudi sem naredila, ko so se mu pojavljale) .
Lp, S.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem