writing-img

izpuščaji v nosečnosti

clock-img

22.04.2008, 12:03

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Ima katera izkušnje z izpuščaji v nosečnosti? Dobila sem jih včeraj in sicer samo po trebuhu. So pa čisto drobne pikice in nič ne srbijo. Nekje sem prebrala, da je to normalno zaradi nosečniškega hormona. Pa je res?

clock-img

22.04.2008, 12:18

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Prav si prebrala. Moja kolegica, ki je zdaj že tik pred porodom jih je imela tudi. Kot majhne mozoljčke. Čez čas jo je pa začelo tudi srbeti...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

22.04.2008, 14:20

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ja,ja......moja sestrična je imela po celem obrazu in po celih rokah,ma prav boga je bilauser posted image .To je bilo v enem 5 mesecu nosečnosti, ampak to pride in gre.
Ne se bat vse bo okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2008, 16:41

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

No, če je to normalno, pol ni panikeuser posted image Bom že prežvelauser posted image Sam da nima nič posledic na bebo. 

clock-img

22.04.2008, 16:57

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

nevarno ni, je pa lahko zoprno - srbenje kože lahko nakazuje, da bo pokala - strije... zato pridno maži z mandljevim ali olivnim oljem...

clock-img

22.04.2008, 17:00

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Sj nič ne srbi user posted image
Mažem pa pridno ja, mogoče je celo kakšna alergija na kremo, sem pomisla naprej. Ne vem, bom vprašala zdravnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem