cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izredna denarna socialna pomoč???

clock-img

04.11.2008, 17:50

clock-img

baby22

pencil-img

198

pozdravljeni, mene pa zanima, če slučajno kdo ve kdaj naj bi bila nakazana izredna socialna pomoč user posted image  (tista ki se dobi enkrat na leto)???? odločbo sem že dobila, ampak v njej ne piše kdaj bo to nakazano????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem hvala za odgovor in lep dan še naprej
user posted image

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

clock-img

04.11.2008, 17:57

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Izplačilo je 21. v mesecu. Samo, če si sedajle dobila odločbo bo izplačilo šele naslednji mesecuser posted image

Lahko pa še na CSD pokličeš in ti povejo kateri mesec bo izplačilo, je pa 21. sigurno.

< Sporočilo je popravil FORZA -- 4.11.2008 17:58:28 >

clock-img

04.11.2008, 18:26

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

V Ljubljani sta dve vrsti IDSP - od MDDSZ in od MOL... tista od MOL nima datuma za nakazilo... v roku 8 dni od izdaje odločbe na CSD ta odločbe priroma tudi na MOL in v roku 8 dni od prejema oni potem nakažejo na tvoj TRR... IDSP od MDDSZ pa je nakazana do 15-ega v mesecu (kakor otroški dodatek).

clock-img

04.11.2008, 22:01

clock-img

sttj

pencil-img

266

če si oddala v prejšnjem mesecu bo nakazilo 21 tega ,če pa  si dobila odločbo že oktobra lahko dobiš tudi 6 v mesecu

clock-img

05.11.2008, 05:07

clock-img

baby22

pencil-img

198

oddala sem ze septembra, pa sem sele sedaj dobila odlocbo...
hvala za odgovore... in l.p.

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem