writing-img

iztiskanje mleka

clock-img

14.07.2005, 22:59

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Kmalu, prekmalu bo treba v službo. Sklenila sem, da bom malega še naprej dojila (zjutraj in zvečer) v vmesnem času pa bi mu babica dala iztisnjeno mleko.

Kupila sem Aventovo ročno črpalko in vrečke za shranjevanje. Vse lepo in prav, ampak mleko noče ven. Poskusila sem s črpalko, pa ročno ... Nekaj že, ne pa prav veliko. Kaj lahko naredim, ker bi malemu res rada dala hrano, ki je zanj najboljša (ima namreč al. na kravje mleko).

LP

clock-img

15.07.2005, 00:07

clock-img

Maja02

pencil-img

28

jaz si že dva meseca stiskam mleko s pomočjo aventove ročne črpalke, ker moj sine noče zizati, meni gre normalno mleko ven, poskusi najprej malo hitreje, ko pa začne teči pa stiskaj normalno, saj bo šlo.

lp :)

clock-img

15.07.2005, 22:53

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Oj

Tudi jaz sem si črpala mleko (samo dva meseca, ker je hčerka potem mleko začela zavračati) in sicer tako, da sem najprej stisnila ročico za črpanje, potem pa črpalko prislonila k prsim - ne boš verjela, mleko je teklo brez problema. Na začetku pa tudi pri meni ni bilo nič z črpanjem, kajti najprej sem črpalko prislonila k prsim, potem pa začela črpati -mleka pa kar ni bilo.

Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Lep pozdravček

clock-img

18.07.2005, 14:33

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Bom probala.

Ena :rozica: za vaju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem