writing-img

iztopila kost na stopalu

clock-img

15.03.2009, 22:14

clock-img

sabri

pencil-img

1291

Upam, da bom čim bolje razložila tole. Na notranji strani stopala (ne pri palcu, malo nižje tam, ko je malo širše stopalo) mi je nastala bulica v kratkem času. Sem mislila, da je kak žulj in zdaj vidim, da je to kost. Na eni nogi je ok, na drugi mi je pa zdaj se premaknila al kaj in je prav bulica na notranji strani stopala. V glavnem, zanima me, kako se to sploh poštima, ker me kar malo moti. Dobro, doktor varjanta pride na vrsto zadnja, pa na splošno me zanima, a je to pogosto, zakaj se to sploh pojavi? Hvala v naprej. LP

clock-img

15.03.2009, 22:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A misliš "kurje oko"? To pride menda zaradi nošenja obuval, ki te tiščijo, če se ne motim. Vsaj včasih so pravili tako. Nekaj lahko pomaga pediker, če je zelo hudo tudi zdravnik. Prav izgine pa to več ne po moje.

clock-img

15.03.2009, 23:19

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Na žalost se to lahko naredi samo operativno. Sem dala sama čez par let nazaj.

LP

clock-img

16.03.2009, 21:15

clock-img

sabri

pencil-img

1291

tinatona: mi je bilo kar nekak logično, da ne bo šla sama od sebe nazaj, pa je to zakomplicirano, mislim, a dlje traja, da se pocajtaš po operaciji? Hvala.

clock-img

17.03.2009, 20:43

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Jaz sem rabila nekje 14 dni da se mi je vse pozdravilo. Se mi je pa zakompliciralo, ker se mi je vnelo. Drugače bi bila že prej dobra.

Je pa rekel ortoped, da lahko traja tudi malo dlje. Odvisno koliko imajo problemov z odstranitvijo le tega...

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem