cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izvenmaternična nosečnost

clock-img

06.10.2006, 08:37

clock-img

heli23

pencil-img

119

Lep pozdrav

Imam kar nekaj težav, in me vse skupaj že malo skrbi! Menstruacijo imam čist neredno, vbistvu jo sploh nimam, oz.jo mam na tri mesece, ko mi g.predpiše neke tablete da mi pospeši m. Kajti imam policistične jajčnike! In sedaj je zopet minilo 3 mesece od zadnjega pregleda in še vedno nimam m.! Ampak sedaj so se začele bolečine v predelu jajčnikov in imam občutek kot da mam skoz napihnjen trebuh. Zanima me ali je možno da imam izv.maternično nosečnost, saj se z mojim trudima da bi nama ratalo! Kakšni so sploh znaki? Skrbi me da je nekaj resno narobe!

clock-img

06.10.2006, 09:53

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Upam, da bo vse o.k. Nimam izkušenj z IMN.
Mogoče je vzrok za neredne Muser posted image  v tem, da nimaš ovulacije...

Držim pesti, da bo vse okej.

clock-img

06.10.2006, 19:04

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Pri izven maternični nosečnosti se bolečine stopnjujejo user posted image user posted image user posted image in so vedno hujše.Običajno pa prie tudi do krvavitve.user posted image
user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

07.10.2006, 22:51

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

ni pravil...če nisi sigurna , pojdi na pregled...

jaz sem jo imela...brez bolečin in brez krvavitev...samo moja intuicija...in hvalabogu da sem šla še isti dan na pregled...naslednje dan sem bila že operirana...tako za las je šlo...

Lp,
Wahoo RR

clock-img

08.10.2006, 20:42

clock-img

heli23

pencil-img

119

Če imam izv.mat.nosečnost, a je možno da test nosečnosti vseeno pokaže negativno ?  Ker sem ga namreč opravila in je neg., sam imam vseeno čuden občutek!!!

clock-img

08.10.2006, 22:45

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

tukaj je potem samo vprašanje o sigurnosti testa...

izvenmaternična nosečnost je čisto prava nosečnost...po domače pač pomeni, da plod ni prišel na pravo mesto, ampak se je zagozdil v jajcevodu...

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem