cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izvenmaternična nosečnost

clock-img

10.01.2008, 10:11

clock-img

ŠPELICA1

pencil-img

16

ali se pri imn. vidi na ultrazvoku vrečka za plod????hvala za odgovor.špelica2

clock-img

10.01.2008, 10:15

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ja, se vidi, samo ni v maternici, ampak v jajcevodu.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.01.2008, 10:25

clock-img

larisa

pencil-img

1850

IZVIRNO SPOROČILO: ŠPELICA1

ali se pri imn. vidi na ultrazvoku vrečka za plod????hvala za odgovor.špelica2

Če gre za enoplodno nosečnost, potem je v maternici ni, ker je nekje drugje, najverjetneje v jajcevodu. Tam pa ne morejo videt ničesar, dokler ne grejo v sam jajcevod, da grejo vanj, pa je to operativni poseg... V glavnem pri meni je ni bilo v maternici, bila pa je neka prosta tekočina in je G. na urgenci to zamenjal za gestacijsko vrečko in me naročil čez 1 teden, pa sem bila zaradi bolečin že čez en dan operirana, ker je šlo zgolj za IMN.  

clock-img

10.01.2008, 11:23

clock-img

ŠPELICA1

pencil-img

16

kakšni pa so znaki imn?

clock-img

10.01.2008, 11:50

clock-img

zp

pencil-img

132

zelo hude bolečine, ki tudi po protibolečinskih zdravilih intravenozno ne popustijo, lahko tudi krvavitev...

clock-img

10.01.2008, 12:10

clock-img

pilar28

pencil-img

203

Šprlica 1, jaz sem ena tistih, ko bolečin ni imela in sem nosila dva, enega v jajcevodu in enega v mat., opazili so šele, ko sem zautekla v enem dnevu.Sledila je bolnišnica in dve operciji, napačna delitev pač.In....nimaš kaj-----tako pravijo user posted image

clock-img

10.01.2008, 12:53

clock-img

ŠPELICA1

pencil-img

16

a drugih znakov pa nisi imela?
meni se sicer vidi na ultrazvoku vrečka, ploda pa v pon. še ni blo videt. mam rjav izcedek in včasih bolečine v spodnjem delu trebuha. brala sem da so to lahko znaki imn. pa me je mal strah

clock-img

10.01.2008, 15:18

clock-img

Taula

pencil-img

6340

meni se sicer vidi na ultrazvoku vrečka, ploda pa v pon. še ni blo videt. mam rjav izcedek in včasih bolečine v spodnjem delu trebuha.

Kateri teden pa si? Mogoče še prezgodaj. Rjav izdecek in bolečine sem tudi jaz imela, pa je vse ok bilo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

11.01.2008, 22:47

clock-img

ŠPELICA1

pencil-img

16

SEM V ČETRTEM, PETEM TEDNU, ŠE GINEKOLOGINJA NE VE TOČNO, KER SE NI NA ULTRAZVOKU NIČ VIDELO, RAZEN VREČKE. JST TUD MOČNO UPAM, DA BO VSE UREDU. KOLK ČASA PA SI TI IMELA RJAV IZCEDEK? LP

clock-img

12.01.2008, 14:59

clock-img

lolita700

pencil-img

69

jst sem bila na prvem pregledu v 5tednu..pa se je videla samo prazna gestacijska vrečka! v osmem tednu pa je že bila polna in tudi utrip srčka se je že slišal..tako da brez panike..kdaj imaš pa nasledni uz!user posted image

clock-img

12.01.2008, 15:25

clock-img

Anonimen

Jaz mislim,da bo vse v redu, ker se tako zgodaj ploda ne vidi.

clock-img

12.01.2008, 15:55

clock-img

ŠPELICA1

pencil-img

16

naslednji uz imam 21.1. me pa mal skrbi zarad izcedka. jst upam, da bo vse o.k.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem