writing-img

izvid - konzilij

clock-img

17.03.2007, 06:35

clock-img

zvezdica26

pencil-img

40

Žiivjouser posted image

Sem bila ŠE na enem pregledu pri Dr. Drobniču, tako da sedaj gredo pa vsi papirji na konzilij. Me je pa ful zmotilo, ker je izvid od HSG kar čudežno izginil user posted image  in ga sedaj nimajo, tako da ga moram v ponedeljek dostaviti sestri Tatjani. A mogoče katera ve, kje lahko najdem to sestro, ali naj grem v sprejemno pisarno in tam vse na dolgo in široko razložim al kaj.user posted image
Vem da je bilo kar nekaj govora že o tem, ampak v kolikšnem času lahko pričakujem pošto od konzilija?

lpuser posted image

clock-img

17.03.2007, 17:47

clock-img

brina2006

pencil-img

72

Pozdravljena!

Sestro Tatijano dobiš v Leonišču, v istem nadstropju kjer je sprejemna pisarna ,greš na desno -soba 105.
Jaz sem dobila odgovor približno po mesecu in pol, vendar je odvisno kakšna je gneča.

< Sporočilo je popravil brina2006 -- 17.3.2007 17:50:36 >

clock-img

18.03.2007, 09:10

clock-img

zvezdica26

pencil-img

40

Hvala Brina2006, mi je ful zoprno vsem v leonišču  na dolgo in široko razlagat, tako da raje vprašam vas punce, ki vse veste. Upam, da pridem še letos na vrsto za IVF, če bo pošta res prišla tako hitro.
lp

clock-img

23.03.2007, 16:59

clock-img

sonček75

pencil-img

183

Sedaj boš čakala na odločbo OBMP
(jaz sem papirje oddala sredi decembra06,odločbo pa sem dobila konec januarja,
poklicati moram 1 danuser posted image v aprilu,da začnemo)
tako da čakalne dobe niti niso tako dolge,hodim pa tudi jaz v leonišče

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem