writing-img

jabolčni krhlji

clock-img

25.01.2007, 15:52

clock-img

zvezdica26

pencil-img

40

živjo user posted image
doma imam še dobro gajbico jabolk, ki jih nihče ne je. Zdaj pa razmišljam kaj vse bi z njimi storila, da se porabijo. Najboljša ideja se m je zdela, da bi naredila posušene jabolčne krhlje, pa se mi niti ne sanja kako. A lahko katera svetuje prosim.user posted image
hvala

clock-img

25.01.2007, 16:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Moj ati jih je delal. Ene je dal v toplo pečico sušit, druge pa kar na protvan in na radiator . Uni iz radiatorja so bili lepi beli, lepo posušeni, nič izsušeni, nič mokri. Uni iz pečice pa rumeni, rjavi, pa izsušeni. Moraš bit pazljiv, sam ponavadi nimaš časa. še boljša varianta je sušenje na krušni pečiuser posted image
Prej pa jabolka umiješ in narežeš na krhlje. meni so boljši, če jih ati olupiuser posted image , aja pa seveda semenke izdolbeš pa muho daš vstran, ap paziš na druge muhe da ti ne pridejo kakat goruser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.1.2007 16:06:34 >

clock-img

25.01.2007, 16:07

clock-img

Anonimen

ja moja mama jih je doma zmej na peči sušila tisti so nalboljši!! probaj!!

clock-img

25.01.2007, 16:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

ja moja mama jih je doma zmej na peči sušila tisti so nalboljši!! probaj!!

sem že jaz rekla, da so ti ta najboljš, sam nimajo vsi te sreče, da bi imeli peč user posted image , če pa jo ima, pol pa go ahed punca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem