writing-img

jabolka, listnato testo

clock-img

09.11.2008, 14:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

A lahko še kaj drugega naredim iz tega, kot samo štrudel?

clock-img

09.11.2008, 14:36

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

majcene štrudlje?

clock-img

09.11.2008, 14:45

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A mora biti nujno to dvoje skupaj?
Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči
Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom...

clock-img

09.11.2008, 15:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A mora biti nujno to dvoje skupaj?
Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči
Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom...

Danes pač ja. Se mi je zjutraj štrudel zaluštal in sem vzela testo iz zmrzovalnika. Pa jabolk imam preveč in že gnijejo. Zdaj se mi pa štrudel več ne luštauser posted image .

Si me pa spomnila na krhlje, hvalauser posted image

clock-img

09.11.2008, 20:35

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C.

clock-img

09.11.2008, 21:30

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A kar celo jabolko daš na testo? Sliši se božansko dobro.

clock-img

09.11.2008, 23:47

clock-img

blak

pencil-img

660

Priporočam tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683

Tiktak narejeno in božansko.

clock-img

10.11.2008, 09:06

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C.

Joj cukr, bi te najraje po nagi riti, kje si bila oz kje is tolk dolgo hodilauser posted image user posted image . Tole se res fajn sliši, samo je bilo prepoznouser posted image . Sem na koncu vseeno štrudel naredila, olepšala sem ga pa še z nekaj borovnicami.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.11.2008 9:07:02 >

clock-img

10.11.2008, 09:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Priporočam tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683

Tiktak narejeno in božansko.

Nekaj takega sem imela v glavi, samo nisem vedela kako se naredi in kako se reče. Pa vseeno ne bi mogla delat, ker nisem imela sladke smetane.

Hvala vsemuser posted image

clock-img

10.11.2008, 09:51

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A kar celo jabolko daš na testo? Sliši se božansko dobro.

Ja kar cela jabolka dam na testo. Tole je res božansko dobro. Še mož, ki ni ravno ljubitelj jabolk, ne more prehvalit kako je to dobro. Pri nas jih pospravimo vedno takoj ko pridejo iz pečice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem