cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jagode in pršut

clock-img

30.12.2004, 10:29

clock-img

iza

pencil-img

86

Mi poveste kako je s pršutom za doječe matere? Ga lahko malo jem ali je bolje da se ga izogibam?
Pa še glede jagod. Vem kako je z jagodami pri otroku, kaj pa za mamico-spasirane jaggode na biskvitu, jagodni jogurt? Ali to kaj škodi dojenčku?
Jagodni jogurt jem pa ni nič bilo narobe. Ali je lahko kasneje kaj možno?
Hvala za nasvet in adijo.:)

clock-img

30.12.2004, 10:35

clock-img

asso

pencil-img

3700

Oj,

jaz sem malo pršuta poskusila po prvem mesecu in je bilo vse O.K., sicer se ga nisem najedla, ampak samo ene tri fetke.
Jagode pa lahko tudi poskusiš, boš videla, če bo kakšna reakcija. So alergene, ampak lahko, da tvojemu sploh ne bodo škodile.

Poskusi in opazuj.

Lp asso

clock-img

30.12.2004, 16:56

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Jaz sem zelo pazila,pa še vedno nisem preprečila alergije:zmeden2:. Na tvojem mestu ne bi jedla nič, kar lahko povzroča alergijo, ker so naši malčki zelo občutljivi, vse, kar ti poješ, pa prehaja v mleko. Mislim, da se vsekakor splača počakati na čas, ko ne boš več dojila!

clock-img

30.12.2004, 17:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem vedno vse probala - najprej čisto malo, pa vidiš, če ima flekce, pa potem malo več. pa pa

clock-img

31.12.2004, 00:47

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

joj!!! Jaz se zdaj full bašem s pršutom v tem prazničnem obdobju. Mali pa ima po obrazu take male pikice in nisem vedela zakaj. Krčev pa hvalabogu nima. Ko bo praznikov konec, pršut - ADIJO!

clock-img

31.12.2004, 09:15

clock-img

asso

pencil-img

3700

jasna j.

te male pikice po obrazu verjetno niso alergija, saj meni je rekla pediatrinja, da če bi bila alergija se bi pojavila po celem telesu ne samo po obrazu :zmeden:.
Lahko pa da se motim.

Lp asso

clock-img

01.01.2005, 05:42

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

Asso - hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem