writing-img

jahanje za otroke

clock-img

16.05.2008, 13:28

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

punce pozdravljene,

naša princeska v nedeljo praznuje 4 rojstni dan. je velika ljubitelice živali, zato smo planirali rojstni dan preživeti na ranču pri Ljubljani, kamor hodi jahat ponija že dve leti.
Ker pa imajo na ranču tekmo, nas ne morejo sprejeti. Ali poznate v bližini Ljubljane kakšen ranč, kmetijo, domačijo, ki nudi tudi otroško jahanje, lahko so tudi oslički.
Nekaj v stilu ranča Mrcije iz Bohinjske Bistrice bi bilo idealno.
Hvala za vse ideje in lep dan.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

16.05.2008, 13:47

clock-img

deja27

pencil-img

494

žal poznam samo ta ranč v bohinju.smo bili ravn včerij tam.mal je smotan k je tuk deleč,če se pa otročki radi vozijo,jih pa peljite še mal na izletuser posted image ,je en kup lačnih račk.

clock-img

16.05.2008, 13:54

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Hanna M., če se vam ni težko peljati dobre pol urice z avtom do Postojne + par km - toplo priporočam posestvo PLANA! 

tukaj

Pokliči in se zmeni...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 16.5.2008 13:55:33 >

clock-img

16.05.2008, 15:43

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz ti tudi predlagam kot deja27-pojdite malo dlje ..v bohinju je res prijetno in mislim da ti bo tud otrok užival v naravi ne pa med bloki..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

16.05.2008, 17:49

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

saj nebi bili med bloki. Mišleno je v okolici lj.
Bohinj zelo dobro poznamo, na Marcini velikokrat jahamo.
Tokrat pa rabim bližino lj., ker bodo prisotne tudi babice in družine z dojenčki, pa se nebi radi vozili daleč.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem