writing-img

jajčka ali košara

clock-img

13.01.2011, 18:44

clock-img

nuska23

pencil-img

75

zanima me kaj menite... Peg prego ima lupinice in košare. Pri košarah je možnost dokupiti pasove za v avto. kaj bi raje uporabljale košaro ali lupinico???

clock-img

13.01.2011, 18:47

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Voziček košara, za v avto pa zaradi varnosti definitivno lupinica, kolikor se spomnim košare ne dosegajo ravno dobrih rezultatov na testih.

clock-img

13.01.2011, 19:13

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz ima od Peg perego košaro za v avto pripet, pa je nisem še nikolii uporabila, ker se mi ne zdi dovolj varna, raje imam avtosedež. IN kot je predhonik napisal so na testih dosegle zelo slabe rezultate.

Je pa vsekakor drugeče zelo zelo uporabna, vsaj pri nas, sem imela otroka tudi čez dan v stanovanju v tej košari, ker ni bilo prostora za kaj drugega.

clock-img

13.01.2011, 19:16

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Se strinjam s predhodnicama. Lupinica za v avto, košara za voziček. Naša je spala v košari tudi na morju (stara 3 mesece) in na obiskih. Ni bilo treba posteljice s sabo nosit in je bilo zelo komot.

clock-img

13.01.2011, 19:18

clock-img

nuska23

pencil-img

75

ja super....hvala vam....

nikjer nisem zasledila testov zato me je zanimalo kaj naj naredimo. hvala še enkrat

clock-img

13.01.2011, 21:08

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Če finančno stanje dopušča vsekakor oboje, lupinico za avto in košaro za vozičkanje, v stanovanju, mi jo imamo tudi kot posteljo pri babici in dedeku trenutno. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem