cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jajčka maxi cosi

clock-img

01.06.2007, 09:33

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Živjo pomagajte mi nekaj!

Dobila sem rabljeno jajčko maxi cosi, ki če se ne motim paše na quinya.
Ker še oklevam med dvema vozičkoma, bi rada vašo pomoč.

Predvsem me zanima, če se takšna jajčka lahko priklopi na voziček, vem da potrebuješ neke adapterje, ki bi v našem primeru bili priloženi vozičku.
Moti me le to da je bila jajška kupljena pred 5 leti in sem v dvomih, če se lahko tudi starejše jajčke priklopijo na vozek, ali imajo to možnost le novejše.

Prosim pomagajte. Ali svetujte , kaj naj preverim da bom sigurna.

LP.

clock-img

01.06.2007, 09:37

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ojla!

Jaz vem samo to, da na vozicke guinny pasejo jajcke Maxi Cosi cabrio in citi, ne vem pa za starejse modele jajck.

Najprej se dobro pozanimaj, potem kupuj vozicek.

Srecno!

clock-img

01.06.2007, 09:43

clock-img

principessablu

pencil-img

449

pozdravljena,jaz mislim da pase,no ja ni nujno,ampak tudi jaz mam rabljeno jajcko pa mi pase na quinnya,moram ga pa pohvalit,vozicek mislim,je prav CARskiuser posted image user posted image
drgac pa poklici v kak center pa vprasaj,aja pa ce mislis kupovat novi vozicek,ga kupi v soncku na Bledu,je full ceneje,ce ga gres pa iskat,pa se cenej

goog luck

clock-img

01.06.2007, 12:24

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Pa je tvoja jajčka tudi starejšega datuma?

To razumem da je rabljena, zanima me če je bolj nov model.

Mojaj jajčka je tudi kot nova, ker je bila malo rabljena.

Kaj pa naj pogledam, kaj mora imeti. Kakšne luknjice, oz. reže in kje, da jo lahko potem priklopiš v adapter.????

Bom verjetno vse dala v avto in v trgovino znaj, pa da poizkusim če se lahko pritrdi.

Lp.

clock-img

01.06.2007, 14:41

clock-img

livia

pencil-img

2395

Po mojem je odvisno kak model jajčke imaš. Mi smo imeli eno starejšo, pa ni pasala na noben voziček, ampak smo preživeli.

clock-img

01.06.2007, 15:02

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Bom verjetno vse dala v avto in v trgovino znaj, pa da poizkusim če se lahko pritrdi.

Najboljše, da kar tako narediš. Po moje ne bodo imeli nič proti v trgovini.

clock-img

01.06.2007, 16:57

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Livia saj bomo mogli tudi mi preživeti, če ne bo pasala na voziček, ker ne nameravam kupiti nove. user posted image

Zanima me le zaradi vozička, ker če ne paše na Frestajla ne vem, če ga bom kupila, ker mi je všeč tudi Jane in je potem vseeno katerega kupim, če ta starejši model ne funkcionira z adapterji.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 1.6.2007 17:04:13 >

clock-img

01.06.2007, 19:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem