writing-img

jamie oliver - v nedeljo

clock-img

11.01.2007, 11:31

clock-img

Anonimen

punce je katera gledala J. Oliverja v nedeljo (mislim, da je bila nedelja) to oddajo ko je kuhal za neko glasbeno skupino. Sem ujela samo konec...pečenka, nek čudna priloga, ki jo je vzel iz pekača za muffine (v pekač je dal najprej olje, ga segrel v pečici potem je zlil noter neko testo in dal nazaj v pečico, ta "stvar " je potem ful narastla), no me zanima , če ima katera ta recept...

clock-img

11.01.2007, 11:54

clock-img

L & L

pencil-img

997

Oj men je blo videt kot masa za palačinke nisen pa zihr, sem gledala na njegovi strani pa ne najdem

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

11.01.2007, 11:55

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ena od prilog so ble polnjene pečene čebule.

clock-img

11.01.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

kalbo, ja tudi čebule so bile, ampak to je bilo nekakšno cvrto-pečeno testo kot nek narastek....

clock-img

11.01.2007, 16:02

clock-img

Anonimen

Ejla!

Jst sm gledala.... v mixer je zmetal margarino, moko, sladkor in jajca, sm nevem po kolko g. Pol je pekač od muffnov z oljem vred dal v pečico na max. in ko je blo olje vroče je nalil not to maso. Ta zadeva je po 15 min. ful narasla..... To je vse kar se spomnimuser posted image

Lp

clock-img

12.01.2007, 23:32

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

No, jaz se pa spomnim, da je odtehtal 150 g moke in dodal 2 jajci, nato pa še pokomentiral, da on da vedno eno jajce več (torej 3), ker tako bolj vzhaja. Za margarino in sladkor pa ne vem, kolk je dajal.
Pol pa vem, da je dal v tist pekač olje in za nekej časa postavil v vročo pečico na 200 st. C, nato pa vlil to maso v vroče olje in dal nazaj peči in je rekel, da mora biti temno zapečene barve.

Drgač je pa men bolj tista polnjena čebula padla v oči. Res domiselno in prepričana sem, da tudi dobro. Če bo katera probala, naj sporoči, kakšno je.

clock-img

13.01.2007, 00:16

clock-img

saving

pencil-img

168

A ni to slavni Yorkshirski pudding?

clock-img

13.01.2007, 17:35

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Mislim, da so yorkshire-ski kolači....ne spomnem se dobro. Tudi meni je ta recept ostal v spominu, samo tega olja pa se mi zdi, da je kar veliko - za en dober prst v vsakem modelčku - ali se motim? Je katera sprobala?

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem